Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Για τον Παπασταύρου προσπαθούσαν να φιμώσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...





















      Η βιομηχανία λάσπης που έχει στηθεί για να απαξιώσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μόνο τυχαία δεν είναι. Χτες αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος, που ο πρόεδρος της εξεταστικής Χρ. Μαρκογιαννάκης απαγόρευσε την εξέταση μάρτυρα.

Συνέβη το εξής:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέταζε τη μάρτυρα δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου. Εκείνη την στιγμή, ο Μαρκογιαννάκης βρισκόταν εκτός αίθουσας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τη δημοσιογράφο που κατέθετε, εάν ο κύριος    Π α π α σ τ α ύ ρ ο υ   που αναγράφεται στην λίστα, είναι ο δικηγόρος - σύμβουλος του πρωθυπουργού. Η μάρτυρας το επιβεβαιώνει! Πρόκειται για το διαχειριστή στο περιβόητο fund του Μιωνή, με το κολοσσιαίο ποσό των   5 5 0    ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν    ευρώ!

Και τότε η Γ. Παπαδάκου αφήνοντας αιχμές για απόπειρα απόκρυψης του «μυστηριώδους» κατόχου του ποσού, αναφέρει το όνομα της Μαρίας Παντελή, εκφράζοντας την αγανάκτηση της, για το ότι δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει στην επιτροπή, ενώ θα έπρεπε να είναι η βασική μάρτυρας! 

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα, ειδοποιείται αμέσως ο Μαρκογιαννάκης, ότι στην εξεταστική ακούγεται το όνομα «Παπασταύρου» και επιστρέφει στην αίθουσα άρον άρον. 

Στο σημείο αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτά την μάρτυρα για το όνομα Ροσσώνη της λίστας, που σχετίζεται με την Siemens και το C4i! 

Τότε επεμβαίνει ο Μαρκογιαννάκης για να σταματήσει πάση θυσία την Κωνσταντοπούλου και τις αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.

Βεβαίως, στα μέσα ενημέρωσης, διέρρεεε ο ίδιος τα συνήθη, δηλαδή τα περί υπερβολικού αριθμού ερωτήσεων από την Κωνσταντοπούλου, συνεχών εντάσεων κλπ. κλπ., ενώ την ίδια στιγμή για πρώτη φορά μάρτυρας υποστήριξε ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι όντως στην λίστα και διαχειριστής στο σκοτεινότερο λογαριασμό που έχει προκύψει μέχρι τώρα...

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr


2 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ; ΣΑΠΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 550 εκατ. καταθέσεις στην περίφημη λίστα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού! Και ο σύμβουλος στη θέση του! Και ο πρωθυπουργός επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή