Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η Δαμανάκη "ξαναχτύπησε"!



   

   

Μπορεί να διορίστηκε επίτροπος στην Ε.Ε., όμως απ' ότι φαίνεται, έχει και υποχρέωση να παρουσιάζεται από καιρό σε καιρό στο εσωτερικό της χώρας με "περίεργες" δηλώσεις:

Ήταν πριν από έναν χρόνο, που η Δαμανάκη έρριξε  «βόμβα» με σενάρια περί εξόδου από το ευρώ και χρεωκοπία. Στην Αθήνα επικράτησε πολιτική αναταραχή, ενώ από την επόμενη κιόλας μέρα, άρχισε να φεύγει νέο κύμα καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες για το εξωτερικό. 

      Τώρα, μην αφήνοντας καμμία αμφιβολία για την τέχνη του πολιτικού καιροσκοπισμού που ασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και χρόνια, «ξαναχτυπά» σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα. Λειτουργώντας σαν "σκιάχτρο" της τρόικας  πήρε τη σκυτάλη από τον ανεκδιήγητο Μέργο και επανέφερε την απειλή μείωσης του κατώτατου μισθού! 

 

        Η Δαμανάκη αποτελεί μια θλιβερή περίπτωση πολιτικού, παράλληλης πορείας με αυτή του ομογάλακτου Νίκου Μπίστη, που πρόσφατα ξεσπάθωσε στις κυπριακές εκλογές* όχι μόνο υπέρ του Νίκου Αναστασιάδη, του σχεδίου Ανάν κλπ., αλλά "τά 'βαλε" και με τον εκλιπόντα Τάσσο Παπαδόπουλο με αναφορές για "πατριωτικά δάκρυα" και "εθνικιστικές κορώνες"! Τέτοιο πολιτικό ήθος! 

 

 

*http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.kosmos&id=22209

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου