Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Δημοτική Αρχή Σπάτων-Αρτέμιδος: Κομφούζιο για τα λύματα!

      Σύμφωνα με επείγον mail αναγνώστη μας, η Δημοτική Αρχή Σπάτων - Αρτέμιδος  α κ ό μ α    μ ι α   φ ο ρ ά   αρνήθηκε να αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων, μη ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για τη νέα "Ψυττάλεια" των εθνικών εργολάβων, που καραδοκούν να υποβαθμίσουν την Ανατολική Αττική με ένα έργο παλαιάς τεχνολογίας φαραωνικού τύπου!
Συγκεκριμένα, ενώ  έφερε προς ψήφιση εισήγηση με την οποία συμφωνούσαν  όλες οι παρατάξεις, "φρόντισε"  δεόντως κατά τη συζήτηση, να την τροποποιήσει και να τη συμπληρώσει κατά το δοκούν, υιοθετώντας όλως περιέργως και κατά σύμπτωση,  πρόταση του συμβούλου Χ. Τσαντήλα που ανήκει στη.......μείζονα αντιπολίτευση του  Γ.  Κ α σ ί μ η, αφήνοντας τη Συντονιστική Επιτροπή κατά του ΚΕΛ, μέλη συλλόγων και πλήθος παρισταμένων   ά φ ω ν ο υ ς   για τον ολοφάνερο εμπαιγμό!!!
      Η λοιπή παράταξη Κασίμη έφερε πρόταση βασισμένη στην εισήγηση που είχε προηγουμένως μοιρασθεί σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και η οποία βεβαίως καταψηφίστηκε, η δε δημοτική  παράταξη του Δ η μ ή τ ρ η   Μ ά ρ κ ο υ,  οργισμένη φυσικά για τα τεκταινόμενα,  α π ο χ ώ ρ η σ ε !
      Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή Σπάτων - Αρτέμιδος φαίνεται πως  υποτιμά τη νοημοσύνη των δημοτών, αρνούμενη μέχρι τώρα να πάρει πρωτοβουλίες για δικό της βιολογικό, ούτε απορρίπτει ξεκάθαρα (όπως η Ραφήνα και το Πικέρμι) το προτεινόμενο από την Πολιτεία τεράστιο παλαιάς τεχνολογίας έργο, με κίνδυνο υποβάθμισης του πολύτιμου περιβάλλοντος της Ανατολικής Αττικής και μετατροπής του σε χαβούζα με αποδέκτη τη θάλασσα. Μάλιστα δεν έλαβε καν υπόψιν, τη γενναία ξεκάθαρη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων κατά του ΚΕΛ και τη μαχητική τοποθέτηση του Προέδρου της  Σ ω τ ή ρ η  Γ ι α ν ν ά τ ο υ  στην εν λόγω συνεδρίαση! 

Πρόκειται  αλοίμονο,  για  μια  μ ι κ ρ ο γ ρ α φ ί α  π α λ α ι ο κ ο μ μ α τ ι σ μ ο ύ   μ  ε   ά δ η λ ε ς    π ρ ο θ έ σ ε ι ς......
 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου