Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας!



      Ο - σε κάθε περίπτωση- ταλαντούχος Λ. Λαζόπουλος είχε πει κάποτε, ότι αν ζούσε στη Φινλανδία, θα ήταν άνεργος διότι δε θα έβρισκε θέματα να σατυρίσει, ενώ εδώ σηκώνεται το πρωΐ και ξεκινώντας  βρίσκει καθημερινά αμέσως,  θέματα για σάτυρα!

Έτσι και μεις πρωΐ-πρωΐ στο Σκάι, είδαμε τα εξής τραγελαφικά:

      Ο μέχρι πρότινος υπουργός άμυνας  Π.  Μ π ε γ λ ίτ η ς   σε  casual εμφάνιση, να μας αποκαλύπτει τώρα που μόλις έφυγε και  με  ύφος οργισμένο αλλά εξίσου casual:
Ότι για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έχει .........συνειδησιακό  πρόβλημα (προφανώς υπάρχει επιδημία στο ΠΑΣΟΚ, αφού πολύ πρόσφατα και η Βάσω Παπανδρέου δήλωνε ότι έπασχε από συνειδησιακό!).
Ότι στο υπουργείο ΤΟΥ γινόταν το "σώσε" από συναλλαγές με δημοσιογράφους- εκπροσώπους συμφερόντων!
Ότι τα τα φημολογηθέντα για την πρόσφατη, επί υπουργίας ΤΟΥ, αλλαγή της ηγεσίας του στρατεύματος προήλθαν -λέει-  από τη ...Γαλλία, επειδή δεν αγοράσαμε τις φρεγάτες τους!
Ότι ο ίδιος υπηρετούσε ένα κράτος που ταλαιπωρούσε τους πολίτες του, που δε λειτουργούσε, που δεν, που δεν....
Ότι τώρα που δεν είναι εκείνος στο υπουργείο άμυνας, θα γίνουν αναταράξεις.
Ότι σκόπευε να  κάνει  - λέει - βαθειές τομές, αλλά ......δεν πρόκανε.
Ότι   π α ρ'   ό λ'   α υ τ ά   δεν  προσάπτει τίποτα στο Γιωργάκη

      Επίσης ο έτερος καλεσμένος του σταθμού Χ.  Σ τ α ϊ κ ο ύ ρ α ς,  τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ. επιβεβαίωσε ότι όντως το κόμμα του, αν και συμμετέχει στην κυβέρνηση, εν τούτοις  κατά ένα μυστήριο λόγο   δ ε    σ υ γ κ υ β ε ρ ν ά!!  Το δημοσιογραφικό ντουέτο "φυσικά", δεν επέμεινε σε κάποια διευκρίνηση επ' αυτού.
Επίσης πολύ θα θέλαμε να ζητήσουν οι καλοί δημοσιογράφοι και την άποψή του, για τις αποκαλύψεις των   W i k i l e a k s   περί της τακτικής ενημέρωσης της αμερικανικής πρεσβείας από αυτόν δηλ. τον κ. Σταϊκούρα για τα εσωτερικά του κόμματός του και της κυβέρνησης  Καραμανλή.  Άχνα.  

     Στο τέλος και ενώ τηλεφωνούσε ο αντικατασταθείς αρχηγός ΓΕΣ και ζητούσε αποκατάσταση για τα καταγγελλόμενα από το Μπεγλίτη, ο σταθμός   κυριολεκτικά έσπευσε να διακόψει, άκομψα κιόλας, τη συζήτηση!!

     Α! και κάτι άλλο. Μετά από λίγο ο σταθμός  ενημέρωνε, ότι ο μητροπολίτης   Ά ν θ ι μ ο ς   υποστηρίζει με θέρμη το  Παπαδήμο.  Ουφ! Επιτέλους, ανασάναμε με ανακούφιση! 







                          



























.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου