Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ντόρα Μπακογιάννη: Υπήρξα κι εγώ δημόσια υπάλληλος!

 



Γραφική τείνει να γίνει πλέον η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη. Σε συνέντευξη της στον Real FM, αφού έκρινε ότι δε φταίει το Μνημόνιο για την κρίση αλλά ο τρόπος εφαρμογής του (!), πρόσθεσε και το εξής αμίμητο, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα της εφεδρείας στο Δημόσιο: «Υπήρξα κι εγώ δημόσια υπάλληλος, προτού εκλεγώ βουλευτής. Άρα γνωρίζω»!
 Πολύ σωστά. Η κυρία Μπακογιάννη, το 1977, έδωσε εξετάσεις και προσελήφθη στη Διεύθυνση ΕΟΚ του τότε υπουργείου Συντονισμού. Από εκεί και πέρα είχε την πορεία μιας τυπικής δημοσίας υπαλλήλου. Θαυμάστε λοιπόν :
Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 1978, αποσπάται στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Συντονισμού, Κ. Μητσοτάκη.Από τον Μάιο του 1980 έως και τον Οκτώβριο του 1981, αποσπάται στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Κ. Μητσοτάκη.
Από τον Νοέμβριο του 1981 έως και τον Σεπτέμβριο του 1984, παλαιοί υπάλληλοι του υπουργείου Συντονισμού δεν τη θυμούνται σε κάποιο γραφείο στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος και υποστηρίζουν ότι τα αρχεία θα δείξουν πως εργαζόταν στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη.
Από δε, τον Σεπτέμβριο του 1984 έως και τον Νοέμβριο του 1989, ήταν υπεύθυνη του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκη.
Με την πάροδο των ετών, θα έλεγε κανείς ότι μπορεί να έφτασε και στον βαθμό διευθύντριας του υπουργείου;

Πηγή: Δημοκρατία


Σχόλιο attikanet : 

      Προφανώς από την εν λόγω  πολιτικό ξέφυγε η μνεία στο δημοσιοϋπαλληλικό παρελθόν της και έτσι  επιβεβαίωσε άθελά της,  ακόμα μια φορά, πόσο βαθειά είναι χωμένη στο φαύλο σύστημα.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου