Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Αττικής η σύλληψη Μ. Ψωμιάδη !




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Ο εντοπισμός του μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου Μάκη Ψωμιάδη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιτεύχθηκε από την αξιοποίηση πληροφοριών και άλλων στοιχείων καθώς και από παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών.  Έτσι σήμερα, περίπου στις 4 μ.μ., έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την Ασφάλεια Αττικής και την Αντιτρομοκρατική  κατά την  οποία συνελήφθη σε βίλλα στο Σούνιο.


Ο Μάκης Ψωμιάδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων και άλλες παράνομες δραστηριότητες, από τις ελληνικές αρχές ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του και διεθνές ένταλμα σύλληψης. Εχει μάλιστα δικαστεί ερήμην από το αθλητικό δικαστήριο και έχει τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο. 

Πιο συγκεκριμένα αντιμετωπίζει κακουργήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση με συνολικό όφελος και συνολική ζημιά άνω των 15.000 ευρώ, εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζόμενου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.Επίσης, αντιμετωπίζει και σωρεία πλημμελημάτων...

Γεγονός πάντως είναι ότι ο «Μάκαρος», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, ήταν πολύ καλός στις ντρίμπλες με την Αστυνομία και παρά το βεβαρημένο ποινικό μητρώο του προς το παρόν δεν έχει κοιμηθεί ούτε μία νύχτα στο στρώμα της φυλακής, παρ' ότι το άθροισμα από τις καταδίκες του φθάνει συνολικά σε 17 χρόνια και δύο μήνες.

Πρόσωπο με ύποπτο παρελθόν, καταζητούμενο διά βίου, κατάφερνε πάντα να ξεφεύγει και παρά τις καταδίκες του ήταν συγχρόνως παράγων της οικονομικής ζωής του τόπου ! Πολύ κατατοπιστικό το βίντεο από την εκπομπή "το κουτί της Πανδώρας" :

http://attikanet.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου