Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Tην ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και είναι ασύλληπτος ένα μήνα



       Στις 4 Απριλίου στη Νέα Μάκρη, ένας 25χρονος  κατά τη διάρκεια φιλονικίας με την 23χρονη φίλη του τη γρονθοκόπησε σε τέτοιο βαθμό, που η κοπέλλα έπεσε σε κώμα και κατέληξε χθες. Μάλιστα έγινε γνωστό, ότι οι γονείς της εδώρησαν τα όργανά της...

 

                                   Το προφίλ του δράστη 

      Ο δράστης, που από τότε παραμένει άφαντος, αναφέρεται ως μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης, περιγράφεται ως θηριώδης τύπος που συχνάζει σε γυμναστήρια και με περιστασιακή απασχόληση ως πορτιέρης σε νυχτερινά κέντρα.

Στις εκλογές είχε συλληφθεί διότι μαζί με άλλους δύο είχε ξυλοκοπήσει 31χρονο σε περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγ. Παρασκευή, έχοντας μαζί του σκύλο pit bull. Τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανόν σιδερογροθιά. Το ΚΚΕ είχε καταγγείλει ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν μέλη της    Χ ρ υ σ ή ς   Α υ γ ή ς.  Σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία, ορίστηκε δικάσιμος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. 

 

                                  Ο δράστης απειλεί την οικογένεια!

      Η οικογένεια του τραγικού θύματος καταγγέλει ότι δέχεται απειλές από τον ίδιο τον καταζητούμενο δράστη και από φίλους του. Παρ' όλα αυτά είναι απορίας άξιον, για ποιό λόγο δε δίνονται από τις Αρχές τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα, αφού η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει.

 

 

Πηγή: kathimerini.gr, gazetta.gr













4 σχόλια:

  1. προσοχή στην ορθογραφία "φιλονικία" και όχι φιλονικεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λιγότερο που θα είχαν να κάνουν είναι να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία του, αλλα βλέπετε όλη την πρεμούρα την είχανε μόνο για τις οροθετικές. Τουλάχιστον να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Αν θα καταδικαστεί ο φασίστας νεοναζί είναι άλλο θέμα. Πήξαμε στις αθωώσεις και στο μη εντοπισμό των υπόπτων παρόμοιας προέλευσης.
    Ντροπή και αίσχος για την Ελλάδα του σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή