Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το διαρκές σκάνδαλο της παραλίας Αρτέμιδος


      

      

      Υπάρχει μια ακτογραμμή στην Αττική μήκους χιλιομέτρων, που διαθέτει απέραντη αμμουδιά, γραφικούς κολπίσκους,  βράχους δίπλα στο κύμα και βράχους που το ατενίζουν από ψηλά, αμμόλοφους με πεύκα, αρχαιότητες υψίστης σημασίας, ανασκαφές σε εξέλιξη, ανακηρυγμένους υγρότοπους,  κ α ρ έ τ α - κ α ρ έ τ α! Είναι  η περιοχή της Αρτέμιδος, η εξωτική παραλία των αμμόλοφων στις ταινίες του '50 - '60, η Λούτσα των παιδικών μας χρόνων! 

Συγχρόνως η παραλία - σκάνδαλο, η παραλία - κόλαση για τους κατοίκους της Αρτέμιδος, η παραλία ενός διαρκούς περιβαλλοντικού εγκλήματος:

                                        Μαγαζιά - καταπατητές 

       Στην παραλία Αρτέμιδος, είναι σύνηθες  να μισθώνεται για μαγαζί ένας μικρός χώρος και μετά να καταπατάται χωρίς νόμιμη μίσθωση όση παραλία ...πιάνει το μάτι τους!  Αποτέλεσμα, εφιαλτική  ηχορύπανση με θηριώδη ηχεία σε υπαίθριο δημόσιο χώρο, ανεξέλεγκτοι οχετοί με ρύπανση της θάλασσας, κακογουστιά και πολύ θράσος. 

                                     Τα ....λάβαρα της αθλιότητας

       Για κάποιο μυστήριο λόγο, οι κάθε είδους "επιχειρηματίες" της παραλίας έχουν πάθος με τις σημαίες. Έτσι, έχουν τη τιμητική τους η γαλανόλευκη, αλλά και τα αστέρια της Ε.Ε και φυσικά αυτές με το ...περήφανο σήμα του κάθε μαγαζιού. Επίσης, πανύψηλα λάβαρα, που τα περισσότερα έχουν κουρελιαστεί από τον αέρα, ανεμίζουν παντού με όλες τις μάρκες μπύρας και ποτών, μηδέ εξαιρουμένου του νεοανασκαφέντος αρχαιολογικού χώρου κοντά στο Ναό της Ταυροπόλου Αρτέμιδος, που πνίγεται κυριολεκτικά από αυτή την ασυδοσία.

                                           Γήπεδα, γήπεδα, γήπεδα...

       Με πρόσχημα την  άθληση, στην Αρτέμιδα στήνονται παράνομα γήπεδα και γηπεδάκια χωρίς προγραμματισμό και νόμιμη χωροθέτηση και πάντα στο γειτονικό χώρο ή την προέκταση των παραλιακών μαγαζιών.

Κανένας δεν τηρεί το νόμο 2971/2001 άρθρα 13 και 14 για έργα στην παραλία. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία, ώστε να προφυλάσσεται το περιβάλλον και αφορά  ό λ α  τα έργα, δηλαδή και αυτά που "βαφτίζονται" προσχηματικά,  δήθεν μη μόνιμα εξαπατώντας υπηρεσίες  και πολίτες και καταπατώντας σταθερά.  

 

                               Σάλος με πρόσφατη κατάληψη παραλίας

      Αυτές τις μέρες υπήρξε θύελλα διαμαρτυριών από πολίτες, φορείς και τον τοπικό Τύπο, για αυθαίρετη κατάληψη τεράστιου χώρου σε παραλία στο κέντρο της πόλης με την ανοχή του Δήμου και τη μη επέμβαση - μέχρι στιγμής - της Κτηματικής. Ο χώρος βρίσκεται κολλητά σε παραλιακή καφετέρια, η οποία, όπως καταγγέλουν οργισμένα οι κάτοικοι, έστησε λίγο νωρίτερα και ένα άθλιο παραγκάκι -μπαρ με σανίδια και νάυλον (!) περικλείοντας μέσα και ένα δέντρο του δημόσιου χώρου!!! 

Μάλιστα με πρόσχημα γήπεδο beach-volley, αναγγέλθηκε δημοσίως από  αθλητικό διοργανωτή σε σχολιασμό ανάρτησης του ιστολογίου "Ανατολική Ακτή", τί ετοιμάζονται:  Παράλληλα μουσικά θεάματα για χορό, γλέντι, events celebrities, τύπου bollywood, yabanaki, balux, αποφάσισε να μας κανει, λέει,  ...Βάρκιζα και άλλα φαιδρά και όχι μόνο... Και όλα αυτά μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή πολυκατοικιών που κάποιες απέχουν κυριολεκτικά 5 - 10 μέτρα μέχρι το πολύ 50 - 70 μέτρα! 

Επιπλέον, αν και δημοσιεύονταν για μέρες  β ί ν τ ε ο  στο παραπάνω ιστολόγιο, με μηχανήματα να πηγαινοέρχονται ισοπεδώνοντας ιστορικούς πανάρχαιους α μ μ ό λ ο φ ο υ ς, αλλοιώνοντας το περιβάλλον κατά το δοκούν, δεν έγινε γνωστό αν επενέβη κάποια υπηρεσία ή Αρχή.

 

                                Παραλία "δια πάσαν χρήσιν"

       Είναι εμφανέστατη και η χρήση της αμμουδιάς για οτιδήποτε άλλο φανταστεί  κανείς. Ο κάθε μαγαζάτορας μπορεί άφοβα να σπέρνει στην άμμο δέντρα και φυτά με ιδιαίτερη προτίμηση σε  ε π ι κ ί ν δ υ ν α  αιχμηρά, τύπου γιούκα! 

"Τρία Άλφα"'  και γιούκες! (newspata-artemida.blogspot.gr)

 

Όσο για τα parking, αυτά είναι κοινός τόπος. Παντού παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στην παραλία, διαμορφώνουν το έδαφος ανάλογα και η κατάσταση παγιώνεται.

Πόσα πρόστιμα επιβάλλονται; Γιατί δεν περιδιαβαίνει η δημοτική αστυνομία; Γιατί παραμένει συγκεκριμένος αντιδήμαρχος στη θέση του και δεν αντικαθίσταται τουλάχιστον, ενώ βοά ο τόπος εδώ και χρόνια για πλήρη ανομία των καταπατητών - καταστηματαρχών της παραλίας; H Κ τ η μ α τ ι κ ή Υπηρεσία Δημοσίου τί κάνει;

Οι αθλιότητες στην παραλία Αρτέμιδος δεν έχουν τέλος... Δεν έχουν τέλος...

 

                                       Κυρώσεις, με συνέπειες πλέον...

       Κινήσεις πολιτών, περιβαλλοντικοί σύλλογοι, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, διαμαρτύρονται και προσανατολίζονται να στραφούν πρώτα - πρώτα με μηνύσεις κατά των υπευθύνων δημόσιων λειτουργών αλλά και δημοτικών υπαλλήλων για το αίσχος της  παραλίας Αρτέμιδος, ώστε να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όμως εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να την πληρώσει - με κίνδυνο άμεσης απόλυσης, ως ε π ί ο ρ κ ο ς,  κάποιος που είναι τελικά ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Οι κύριοι ένοχοι είτε λόγω αδιαφορίας είτε λόγω ασχετοσύνης είτε είναι οι "κινούντες τα νήματα", εδρεύουν στα Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια...

 

 

 

13 σχόλια:

  1. Διαφωνώ, οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι που παρανομούν και παραβαίνουν το καθήκον τους, είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και καθόλου δεν είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Αν ο νόμος λέει να απολυθούν, να γίνει. Δε μας χρειάζονται. Αν αυτοί έκαναν τη δουλειά τους οι πολιτικοί θα δυσκολεύονταν να κάνουν τέτοια αίσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοτική αστυνομία πρέπει να περιπολεί, να συνετιζει τους παραβάτες και άμα δε συμμορφώνονται να κόβει πρόστιμα. Αυτή είναι η δουλειά τους, όχι να κάθονται στα γραφεία και μετά να παραπονιούνται ότι θα τους απολύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ....ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...(Εντοπισμος ,για κανεναν ΑΦΕΛΗ)στο μαγαζι τους.....ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ....θελουν βιογραφικο του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.... ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ...ΜΑΥΡΟΜΥΤΑ....Τωρα θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.Μην τους αφησετε σε χλωρο κλαρι ,ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.Να φοβηθουμε θελουν και να σιωπησουμε.Χαιρομαι που πΑΙρνουν θεση και αλλοι,Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΕ ΔΙΧΤΥΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ.ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ της παραλιας ΠΕΤΑΝΕ δωθε κειθε....ΑΣΥΣΤΟΛΑ.....Κανενας δεν κανει τιποτα,ουτε η κανονικη ουτε η δημοτικη ουτε οι αντι δημαρχιδες,οι συμβουλοι,και το τοπικο, που μπροστα στα ματια του, κανανε την παραλια ΠΙΤΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΗ ,καταστρεφοντας τους αμμολοφους.....ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΙΚΑ....ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ.....ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕ...Γ....ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ.Θα γραφω εναντιον τους, οσο δεν κουνιεται κανεις, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ.... ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ.Δεν θα βαλουμε λογοκρισια μονοι μας...οποιΟς δεν γουσταρει, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ....αλλα δεν θα το βουλωσουμε επειδη καποιοι ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ.Η αμαξα κινειται με ολους τους τροχους, αλιως μπαταρει.Στο κατω κατω ,ας φοβηθουνε και ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.Δεν με ενδιαφερει ποιος τροχος ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.Μηνυση κατα υπαλληλου επιτρεπει ο νομος αν δεν κανει το καθηκον του.Ας του δωσουν δημαρχιακο δικηγορο τσαμπα.Συνυπευθυνοι ειναι ολοι τους, για παραβαση καθηκοντος ,το επιεικεστερο ...γιατι αλλα λεγονται φανερα πλεον.Να βαλουν τους συνδικαλησταδες να πουνε ΟΧΙ οταν με χρηματα δικα μας,καθαριζουν ιδιωτικες επιχειρησεις. ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,,,ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ....Να ξεχωρισουν την θεση τους, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ,βαρεθηκαμε την κοροιδια...εγω τι να κανω πηρα εντολες.Το ιδιο ειπαν ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ εκτελουσαν ...εντολες..Ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας προβλεπει την ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΤΟΛΗ.Να χρησιμοποιησουν την σχετικη δυνατοτητα που εχουν.Μεχρι τοτε ειναι ΣΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.Με κατι τελευταιους τροχους, γιναμε οπως γιναμε .Λουτσα, δηλαδη ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.Καμμια επιεικια σε κανεναν, που ξερει ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.εΝΑς ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ....Να δουμε, γιατι εμεις οι βρεγμενοι την βροχη δεν φοβομαστε,ΜΑΣ ΕΒΡΕΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΩΣ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαργαρίτα Παπαγ.29 Μαΐου 2013 στις 7:42 μ.μ.

    Κρίμα, έκαναν γήπεδα δίπλα στον ωραίο πεζόδρομο. Από κει περναμε για μπανιο, μετά τελειώνοντας καθόμαστε στα παγκάκια μέσα στην ησυχία να τσιμπήσουμε κάτι στα πρόχειρα και τα μικρά σε ασφάλεια. Από ότι είδα το χωρο τον καθαρίζουν οι γείτονες και ποτίζουν. Τελικά εμεις οι κάτοικοι δεν έχουμε αξία στη πόλη, οΔήμος υπαρχει μονο για τα μαγαζιά. Δίπλα στή πλατεία δεν αξίζει να καθίσεις, παρατημένη. Οτι θελουν κάνουν, πολυ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αυτός είναι ο στόχος: Να μην απολαμβάνουμε δωρεάν τους κοινόχρηστους χώρους, για να πηγαίνουμε στα μαγαζιά. Παραδίπλα στο φάρο, εκεί που ξηλώσανε τις παράγκες, οι ανίκανοι του Δήμου δεν αξιώθηκαν να κάνουν ένα μέρος να καθήσουν οι άνθρωποι και ο κόσμος ξεροσταλιάζει όρθιος μπροστά στην παραλία! Ένας προχτές, είχε φέρει δικό του κάθισμα! Άπίστευτοι είναι στο Δήμο! Ντροπή!

      Διαγραφή
  6. Το ερωτημα αγαπητη κυρια,ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Δεν ειναι κριμα ειναι ΑΙΣΧΟΣ .Και μονο που γραψατε εδω ,κατι προσφερατε.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
    Κανω προταση να βομβαρδισουμε τον δημο με ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩΣΕ.ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΝ, .ΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .Αλλα πολλοι ...οχι ενας... να στοχοποιηθει.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Η ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ...ΩΡΑ..ΗΜΕΡΑ.. ΤΟΠΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
    ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ31 Μαΐου 2013 στις 9:44 π.μ.

    Αναρωτιέται κανείς για ποιό λόγο, η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Αρτέμιδας στο Δήμο, όπως άλλωστε είχε κάνει στο παρελθόν. Τί άλλο πρέπει να συμβεί; Καταπατήσεις μέχρι το κύμα, παράνομα νυχτερινά κέντρα που κερδοσκοπούν ηχορυπαίνοντας φρικτά, αυθαιρεσίες που προκαλούν το κοινό αίσθημα:
    Διαλύουν καθημερινά τους αμμόλοφους. Γέμισε η δημόσια παραλία σιδερικά με αυτοσχέδια φιλέ από τυχάρπαστους. Στήνουν με το έτσι θέλω, άθλιες "καλλιτεχνικές" μαζώξεις της αρπαχτής κ.ο.κ. αναστατώνοντας τη ζωή των πολιτών και προωθώντας τη σήψη και τη διαφθορά των δημοτικών παραγόντων και παραγοντίσκων.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.
    Οι εισαγγελεις εχουν πολυ δουλεια στον ΔΗΜΟ,και ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ,ΑΛΛΑ ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ.
    Οθεν ,φιλτατοι αν δεν ετοιμασουμε τις ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΜΑΣ,Οτι μπορει ο καθεις ,ΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ .....ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑς ΤΗΣ, ΚΕΝΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙ ΜΗΤΣΙ ΤΟΥΤΣΙ..Εγω ξερω να γραφω,ΑΛΛΟς ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΑΛΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣ,ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΩΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ,ολοι μαζι ας τους ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.Στο spata news που εκανε την ερωτηση ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, απαντω το πασιφανες.Η ΑΝΟΜΙΑ ,Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ,Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ,Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ .........Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ...ΦΟΒΟΣ ...ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.....ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΙΩΤΙΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που συμβαίνει με την Κτηματική Υπηρεσία στην υπόθεση της παραλίας της Λούτσας, είναι περίεργο και πολύ μυστήριο. Eίναι δυνατόν να μην έχουν λάβει γνώσιν;
    Βοά ο τόπος, για καταστροφή των αμμόλοφων, για κακοποίηση του δημόσιου χώρου, για δήθεν προσωρινές αλλά στην πραγματικότητα μόνιμες εγκαταστάσεις στην παραλία (γήπεδα, αυθαίρετα μπαρ, χαλικοστρώσεις, επέκταση εμπορικών καταστημάτων και πάμπολλα άλλα).
    Παρά τις καταγγελίες κατοίκων εγγράφως και τηλεφωνικώς, πληθώρα δημοσιευμάτων, δημοσίευση βίντεο των καταστροφών, δεν έχει γίνει κανένα απολύτως βήμα επιστροφής στη νομιμότητα....
    Τί συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιμενουν να ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ και να το χωνεψουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Αλανθαστη μεθοδος..ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, γιατι να μην την συνεχισουν?Ηδη μπαγιατευει το θεμα, τα αθλητικα προχωρανε ...το καλοκαιρι προχωραει, θα τα αρπαξουμε εφετος και του ..χρονου ...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.....που ερχεται τα βραδυα και τα λεμε...μεταξυ μας.....
    Εμεις δεν εχουμε θαρρος....αυτοι μας ξερουν καλυτερα, φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παναγιώτης, Δέσποινα, Νίκος, Δημήρης27 Αυγούστου 2013 στις 2:02 μ.μ.

    Δεν έχουν αφήσει σπιθαμή στην ακτογραμμή της Λούτσας που να μην την υποβαθμίσουν. Τα έχουν παραδώσει όλα στους μαγαζάτορες που αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι. Τον Άγιο Νικόλα τον διέλυσαν, στα αρχαία, βρώμα και καταπάτηση. Στο ΚΕΠ απέναντι έχουν γίνει φριχτά πράγματα. Από το φάρο και μετά τα ίδια. Μέχρι τη Βραυρώνα όλη η παραλία παρατημένη. Και όλα αυτα μετά μουσικής στο τέρμα!!! Ντροπή τους στο Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φτάσαμε στο 2015 και πάλι μία από τα ίδια, αν και άλλαξε ο Δήμος. Η παραλία χάλια, καμμιά έρευνα πού καταλήγουν οι οχετοί των μαγαζιών, παράνομα άθλια αυτοσχέδια φιλέ σε όλη την ωραία αμμουδιά.... Και τα ντάπα - ντούπα σε όλη την ακτογραμμή της πάλαι ποτέ πανέμορφης Λούτσας υποβαθμίζουν τις ζωές μας και χτυπάνε την υγεία μας... Να δούμε πότε θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή