Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Βενιζέλος, Μαρκογιαννάκης: Λυσσώδης προσπάθεια να "εξουδετερωθεί" η Προανακριτική



      Μια ολόκληρη ορχήστρα έχει στηθεί με στόχο να παρακωλύσει τη διαδικασία τη Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, να πείσει την κοινή γνώμη ότι πρόκειται για κάτι φαιδρό, ότι δεν αποδεικνύονται σκάνδαλα κ.ά.

 

Μαέστρος, ο διαβόητος Χρ. Μαρκογιαννάκης  συνεπικουρούμενος από τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και μέλη της Επιτροπής, αλλά και συγκεκριμένα ΜΜΕ.  Το Μαρκογιαννάκη, που παρά το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για   τ ε ρ ά σ τ ι α    σ κ ά ν δ α λ α  όπως αυτό της Siemens, του C4I και της προμήθειας πυροσβεστικών ελικοπτέρων σε ...τριπλάσια τιμή, ουδέποτε διέβη το κατώφλι της Δικαιοσύνης ώστε νά μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Πώς είναι δυνατόν ένας πολιτικός με πασίγνωστο παρελθόν, να  είναι πρόεδρος σε  Προανακριτική; Έτσι, η κοινή γνώμη παρακολουθεί έκπληκτη:

- Να καταγγέλεται επανειλημμένως, ότι μονίμως διακόπτει την εξέταση στις "επικίνδυνες" ερωτήσεις

- Πως όταν δεν επιτυγχάνει το στόχο του και προκειμένου να κάμψει το ηθικό της μαχητικής Ζ. Κωνσταντοπούλου, καταφεύγει σε προσβλητικές εκφράσεις εναντίον της.

- Να κάνει ό, τι μπορεί, ώστε να προκαλούνται τεχνητές εντάσεις με σκοπό να διακωμωδηθεί η όλη διαδικασία.

- Να περιφέρεται ως θλιβερή φιγούρα στα κανάλια, ξεστομίζοντας αήθεις χαρακτηρισμούς ειδικά εναντίον της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να παρουσιαστεί γραφική, εριστική, μυστήρια, κλπ., δίνοντας την εικόνα μιας Προανακριτικής - σώου, προκειμένου να μην εστιαστεί το ενδιαφέρον  στις αποκαλύψεις από την ανάκριση των υπευθύνων για τα σκάνδαλα.

 

            Η προσπάθεια συγκάλυψης έφθασε στο απόγειο με την πρόσφατη εμφάνιση στη Προανακριτική, του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγ. Βενιζέλου. 

Με τις ευλογίες και την αμέριστη στήριξη του   Μαρκογιαννάκη, όχι μόνο, θρασύτατα δεν απαντούσε, αλλά   χ υ δ α ι ο λ ο γ ο ύ σ ε   σεξιστικά και απολύτως αγοραία εναντίον της ανακρίνουσας Ζωής Κωνσταντοπούλου, χωρίς να ντρέπεται ο ...καθηγητής (που θα μπορούσε να είναι και πρωθυπουργός - Θεός φυλάξοι!). 

Επιπλέον, μαζί με το Μαρκογιαννάκη προκάλεσαν (τί πιο εύκολο;) και επεισόδιο με τον Κασιδιάρη, ώστε να συμπληρωθεί το κάδρο με "γραφικότητες", να εξισωθεί η Κωνσταντοπούλου με το χρυσαυγίτη κλπ.

Ακολούθησε, ως συνήθως, νέα περιοδεία του Μαρκογιαννάκη στα κανάλια, όπου του ξέφυγε και η δήλωση - διακαής πόθος, πως όταν έλειπε η Κωνσταντοπούλου,  "η συνεδρίαση θύμιζε εκκλησία..!"

 

      Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, ότι απλώς ο πρόεδρος της Επιτροπής δε διαπράττει συνειδητά και δόλια το ανόμημα της συγκάλυψης, αλλά  απλώς δεν τα καταφέρνει στο ρόλο του. Όμως σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει θέση σε μια Προανακριτική Επιτροπή και μάλιστα σαν αυτή της διερεύνησης του σκανδάλου της  λίστας Λαγκάρντ.

      Μέχρι στιγμής το μόνο παρήγορο τουλάχιστον, η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι όπως και αν ολοκληρωθεί η Προανακριτική, θα δοθούν   σ τ η    δ η μ ο σ ι ό τ η τ α    ό λ α    τ α    σ τ ο ι χ ε ί α   που θα έχουν στα χέρια τους αναφορικά με την υπόθεση της περιώνυμης λίστας...

 

      Στο βίντεο, η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Σκάϊ, για τα συμβάντα:

 

 

 

 



2 σχόλια:

  1. Διάβασα σήμερα και ένα κατάπτυστο, εμετικό και φασιστικό άρθρο από τον Πρετεντέρη στο Βήμα σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Ενορχηστρωμένη επίθεση! Χαίρομαι γιατί το σύστημα τρέμει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ αν ειχε περισσοτερη ψυχραιμια και δεν τσιμπουσε σε καθε σχολιο του ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ προεδρου,θα κερδιζε επι της ουσιας.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κασσιδιαρη ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ?
    Το θεμα δεν ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,να απανταει σε καθε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,το θεμα ειναι να ξερει πως θα ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝΟΥΝ .ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ .ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,γιαυτο μαλλον δεν θα ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΟΛΩΜΑ.Η συνθεση της επιτροπης και μονον και η ψυχοσυνθεση των συμμετεχοντων δειχνει οτι ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΡΚΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ.Αυτο βολευει και τους κατηγορουμενους και τους ΜΑΡΤΥΡΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.Κριμα βρε ζωη μαγκουφα σε ειχα πιο εξυπνη.Το να λες ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟΝ ...ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ....ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ .....αντε να του επιτεθεις και αυτουνου....

    Δεν τρεμει το συστημα αγαπητε.Ισα ισα χαιρεται γιατι οδηγει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.Το να εκλαμβανεις το ΘΕΑΤΡΟ ως πραγματικοτητα...και να περιμενεις happy end εγω το βρισκω αφελες.κΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ,και τοτε ισως δειτε οτι ησασταν σε παρασταση καλα σκηνοθετημενη.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ .ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ....ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑς ΨΥΧΙΚΑ.Δι ελεου και φοβου περαινεται η των τοιουτων παθηματων καθαρσις,και καθαρση ουτε δι ελεου ουτε δια φοβου ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Σας θυμιζω οτι ο Ακης βγηκε αθωος,μονον ο Ανδρεας και ο Τσοβολας παρεπεμφθηΑΠΟ ΕΠΙΤΕΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και αυτος αθωωθηκε .ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή