Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Διελευκάνθηκε το σκάνδαλο NOVARTIS!










      Ξεκαθαρίστηκε επιτέλους το μέγα σκάνδαλο των εκατομμυρίων της NOVARTIS: Στην αρχή νομίζαμε ότι το έκανε ο εισαγγελέας Παπαγγελόπουλος. Αφού όλο αυτό το όνομα ακούγαμε και σχεδόν το είχαμε πιστέψει. Τελικά τώρα άλλα ονόματα βρέθηκαν. 

 

Ιδού οι ένοχοι και τους στέλνουμε σούμπιτους στη δικαιοσύνη, να τους δικάσει να τελειώνουμε. Τί ψάχνουν όλοι αυτοί και κατηγορούν πολιτικούς και δικαστές για συγκάλυψη; Και τί επιμονή είναι αυτή; Και όλο καταγγέλουν τάχα, ότι απειλείται η ζωή τους, ότι διαβάλλονται και λασπολογούνται. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σε μια δημοκρατία σαν τη δική μας.   Είναι οι δημοσιογράφοι Γιάννα Παπαδάκου, Κώστας Βαξεβάνης κι αυτή η δικαστίνα η Ελένη Τουλουπάκη!

 

 


Δίωξη ασκήθηκε κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

Συνεχίζει να τρεντάρει η συνέντευξη του Κώστα Βαξεβάνη – «Σκαρφάλωσε» στη  δεύτερη θέση στο YouTube | Το Κουτί της Πανδώρας

Η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου καλείται σε απολογία για την υπόθεση  Παπαγγελόπουλου | LiFO



Τί διεθνείς ενώσεις, τί παγκόσμια fora αντέδρασαν για τις διώξεις. Τίποτα. Η αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη ξέρει και κάνει τη δουλειά της. 

 

 

Οι ...ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

https://www.athensmagazine.gr/photos/c_600px_400px/articles/202108/xamogelo_adonis.jpg
Κυπριακό και Σκόπια στο επίκεντρο συνάντησης Αβραμόπουλου με ΓΓ του ΟΗΕ

 

 

     Η ίδια Ελληνική Δικαιοσύνη έβαλε στο αρχείο τις κατηγορίες, ότι δωροδοκήθηκαν με πακτωλό χρημάτων ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από τη NOVARTIS. 

 

Ναίαιαι, βρέθηκε ότι εισέρρευσαν πολλές χιλιάδες ευρώ (συνολικά περίπου ένα εκατομμύριο στον καθένα!) σε συγγενικούς τους λογαριασμούς (στη σύζυγο και στην πεθερά), αλλά αυτοί οι λογαριασμοί χαρακτηρίστηκαν με ένα νέο όρο: αδιευκρίνιστοι!

 

Δε βρέθηκε, λέει, ότι ήρθαν τα ποσά ...απευθείας από τα ταμεία της NOVARTIS. Άρα, αθώοι. Άρα, στο εξής, μπορεί οποιοσδήποτε να έχει όσα θέλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μάνας του, της πεθεράς του, του μπατζανάκη του. Αν χαρακτηριστούν "αδιευκρίνιστοι", δεν τρέχει τίποτα!

 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Η πεθερά του Αβραμό τι δουλεια κάνει και της στέλνουνε τόσα λεφτά; Δεν ανησυχεί δεν αναρωτιέται ο Άδωνης γιατί κάποιος στέλνει συνέχεια λεφτά στη μπουμπούκα του; Μυστήρια πράγματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που μας κυβερνούν, πώς να ασχοληθούν με τα προβλήματα της χώρας, αφού όλη τους την ικμάδα, τις ικανότητες, την καπατσοσύνη και το χρόνο τους τον διαθέτουν για να καλύψουν σκάνδαλα. Αμφιβάλλει κανείς, ότι Θέλει πολλή δουλεια να καλύψεις μια ΝΟΒΑΡΤΙΣ; Ιδρώνουν και ξεϊδρώνουν και μέχρι στιγμής μια χαρά τα καταφέρνουνε! Τώρα αν γίνει καμμιά στραβή από Αμερική μεριά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή