Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Μαχαίρωμα μεταξύ ντελιβεράδων για τις παραγγελίες...

 

 

https://www.news247.gr/img/6921/9202968/554000/w660/660/deliveras.jpg

 

 

       Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα μεταξύ ντελιβεράδων, μέρα μεσημέρι, σε κεντρικό σημείο της Βούλας, πριν λίγες μέρες. Δύο διανομείς του εστιατορίου, ένας 43χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Αλβανός, συνεπλάκησαν, αιτία δε ήταν το μοίρασμα των παραγγελιών. Αποτέλεσμα,  ο Έλληνας να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο, να μαχαιρώσει και να κυνηγάει τον Αλβανό έξω στο δρόμο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος και διερχόμενων πολιτών.

 

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 33χρονου Αλβανού ντελιβερά με μαχαίρι. Ο δράστης προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, ενώ το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα" για την περιποίηση των τραυμάτων του. 

 

 

   Για τις παραγγελίες που δίνουν καλά φιλοδωρήματα...

 

     Στις απολογίες τους, ο μεν δράστης ισχυρίστηκε, ότι ο 33χρονος Αλβανός κανόνιζε τις παραγγελίες έτσι, ώστε να πηγαίνει εκείνος στους πελάτες που δίνουν μεγάλο φιλοδώρημα, το δε θύμα ότι μετά τη διαφωνία τους ο 43χρονος Έλληνας τον μαχαίρωσε με ιδιαίτερη μανία. 


Ο δράστης, απολογούμενος, υποστήριξε ότι ήταν σε άμυνα. Ανέφερε επίσης, ότι από εκείνον μόνο συντηρούνται οι ανήμποροι γονείς του, ο μεν πατέρας του πέντε χρόνια κατάκοιτος από εγκεφαλικό η δε μητέρα του με άνοια και ότι ο μισθός του είναι 400€ το μήνα. Ο συνήγορός του δήλωσε, ότι ο εντολέας του παρασύρθηκε στην αδικαιολόγητη πράξη του από δικαιολογημένη αγανάκτηση. "Η αντίδρασή του υπήρξε υπερβολική κι επικίνδυνη, αλλά η πρόθεσή του δεν ήταν να σκοτώσει» είπε.

 

 

Πηγή: vimaonline.gr, protothema.gr

 

 

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ . Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή