Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Οι ευσεβείς υπουργοί της Κυβέρνησης

 

 

Χαρδαλιάς - Κουμουτσάκος: Η αναβίωση μιας παλιάς κόντρας - REPORTAZ NET
     

 

 

      Ποιον άλλον πολιτικό της κυβέρνησης θα δούμε ακόμα, να κοινωνάει, να φιλάει το χέρι του παπά κλπ., παρουσία, φυσικά, του φωτογραφικού φακού; Την αρχή έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Κουμουτσάκος και αμέσως τη σκυτάλη πήρε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ν. Χαρδαλιάς. 

 

 

Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε στο Ψυχικό και αμέσως «είδαν» απάντηση στον  Δερμιτζάκη για τη Θεία Κοινωνία | Protagon.gr


 

Εμφανίστηκε, λέει, μπροστά του ο παπάς και του ...έτεινε το δισκοπότηρο

 

      Απίστευτος ο Γ. Κουμουτσάκος: Δικαιολογήθηκε, ότι φορούσε μάσκα αλλά την έβγαλε, επειδή κατά τύχη κοινώνησε κι αυτό επειδή ξαφνικά του έτειναν το δισκοπότηρο. 'Εγραψε:

   "... ήταν κάτι τυχαίο, κάτι που προέκυψε εκείνη τη στιγμή"». Δήλωσε και σε δημοσιογράφο: "Εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου. Όπως κάθε χρόνο, πλην των άλλων, εκκλησιάζομαι. Στη μισή και πλέον ώρα που βρισκόμουν στην εκκλησία φορούσα κανονικά τη μάσκα μου. Όταν άρχισε η θεία κοινωνία από τρεις ιερείς, εμφανίστηκε ένας εξ αυτών μπροστά μου. Μου έτεινε το δισκοπότηρο και αυθόρμητα κοινώνησα". 

Βέβαια οι φωτογραφίες λένε άλλα: Στέκεται κανονικά και πρώτος μάλιστα στην ουρά και κοινωνάει! 


 



 

                              Ο άλλος, απλώς ...έκλινε στο ράσο

 

       Και ενώ ο Ν. Χαρδαλιάς έσπευσε να κατακεραυνώσει τον Γ. Κουμουτσάκο, λέγοντας, "να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας", "τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα", κ. ά., πριν αλέκτωρ φωνήσει, έκανε τα ίδια! Παραβλέποντας το βίντεο όπου φιλάει το χέρι του παπά και δε φοράει μάσκα, αλλά και τη μαρτυρία του ίδιου του παπά*, δικαιολογήθηκε, ότι απλώς ...έκλινε προς το μανίκι τού παπά και δε φορούσε μάσκα, γιατί προηγουμένως είχε πιει νερό!

 "...Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας (sic) στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασώσαμε [....] και ενώ μόλις είχα βγάλει τη μάσκα μου για να πιω νερό". 


      Είναι προφανές, ότι προσβλέπουν στην πολιτική στήριξη τη εκκλησίας και στις ψήφους. Όμως το θέμα για μας τους πολίτες είναι άλλο: Τί είδους προσωπικότητα έχουν αυτοί οι υπουργοί που όχι μόνο δεν υπερασπίζονται καν αυτό που πράττουν, αλλά ψεύδονται και μάλιστα με γελοιωδέστατες, χονδροειδούς τύπου, δικαιολογίες; Είναι δυνατόν να κατέχουν υπουργικό θώκο και μάλιστα σε νευραλγικά πόστα, άτομα τέτοιου επιπέδου;

Κατά τα άλλα, απειλούν όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με σύλληψη και αυτόφωρο!

 

 

 * https://www.flash.gr/greece/1690478/xardalias-papas-ton-diapseydei-o-iereas-gia-to-xeirofilima-vids

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου