Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Μετά την απολογία τους, ελεύθεροι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και οι συγγενείς του

  




 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απολογήθηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», αντιμετωπίζοντας δύο αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και ένα σε βαθμό πλημμελήματος.  

 

       Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος και του επιβλήθηκαν μόνο οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα. 

 

                                      Οι συγγενείς, που αγνοούσαν τα πάντα 

 

       Η εξαδέλφη του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της, Συμεών Συκιαρίδης και ο Ανδρέας Ροσώνης, σύζυγος της άλλης εξαδέλφης του Μαριάννας Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι βαρύνονται με το αδίκημα της η θ ι κ ή ς  α υ τ ο υ ρ γί α ς   στα αδικήματα του πρώην υπουργού, αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Στην απολογία τους ισχυρίστηκαν, ότι δεν έχουν καμμία ανάμειξη στις ενέργειες του εξαδέλφου τους.

 


                            Η ελαττωματική μνήμη του κ. Παπακωνσταντίνου


 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αφού δεν προφυλακίστηκε,  πιθανόν τώρα που είναι πιο ήρεμος, να θυμηθεί πού παρέδωσε το στικάκι. Ως γνωστόν, όταν κατέθετε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση της Ζωής Κωνταντοπούλου, ότι δε ...θυμάται. 

 

Το βίντεο, που θα μείνει στην ιστορία:

         


2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστός ο συγγενής! Μόλις είδε ότι συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ οι ξαδέρφες του , δεν τις ενημέρωσε καν, έτσι απλά, τα αφαίρεσε. Ούτε μετά τις πληροφόρησε για το καλό που τους έκανε. Βέβαια επειδή οι γυναίκες και οι σύζυγοί τους τραβολογιούνται στα δικαστήρια εξαιτίας της βλακείας του υπουργού, τους συστήνω να τον κυνηγήσουν. Αυτό έπρεπε να κάνουν. Αφού εν αγνοία τους οι καημένες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΕΞΩ ,
    Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΞΩ,
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ,
    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ,
    ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΑ,
    ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ,
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ,
    ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΟΒΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή