Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Καταγγελίες Ζωής Κωνσταντοπούλου για απειλές και παραπληροφόρηση




     

 

 

 

 

 

 

 

      Την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε δημοσίευμα, περί έντονης δυσφορίας στα μέλη της Προκαταρκτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, λόγω της επιμονής της να ρωτά διεξοδικά τους μάρτυρες. Το δημοσίευμα ανέφερε, ότι υπάρχουν βουλευτές που θα ήθελαν να τη   χ τ υ π ή σ ο υ ν.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο «για στοχοποιημένη επίθεση και ευθεία απειλή εναντίον της και ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν.

 

      "Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει. Το ποιοί ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο.

Και σίγουρα το έχουν καταλάβει οι αναγνώστες των «πονημάτων» του κ. Γιάννη Πρετεντέρη, του κ. Δημήτρη Μητρόπουλου, του κ. Στέφανου Κασιμάτη, των εφημερίδων «Παραπολιτικά» και «Καρφί» και όσων άλλων «γνωστών-αγνώστων» «μέσων» και κονδυλοφόρων υψώνουν εργολαβικά ένα παραπέτασμα   π α ρ α π λ η ρ ο φ ό ρ η σ η ς   κ α ι   λ ά σ π η ς   προκειμένου να μη μάθει ποτέ ο Ελληνικός λαός την αλήθεια για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ...."

"....Από τον Οκτώβριο 2012, τα χαλκεία της παραπληροφόρησης αποπροσανατόλιζαν την κοινή γνώμη από τη διερεύνηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, δίνοντας έμφαση στην «αγανάκτηση» διαφόρων εναντίον μου. Τότε οι «αγανακτούντες» ήταν ο κ. Νεράντζης, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Κεφαλογιάννης, ο κ. Βενιζέλος. 

Και πάντοτε η κοινή γνώμη δεχόταν υπερπληροφόρηση για τους «άγριους καβγάδες», με κακόγουστη αναπαραγωγή σκαιών ύβρεων εναντίον μου και σχεδόν μηδενική πληροφόρηση για όσα   σ υ ν τ α ρ α κ τ ι κ ά    α π ο κ α λ ύ π τ ο ν τ α ν    στην Επιτροπή, μετά από επιμονή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...."

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου