Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Προεκλογικά, αστεία και όμως αληθινά!



 

 

-Κατηγορήσανε τον Τζήμερο για Ιεχωβά;  Τεταραγμένος, έσπευσε να το διαψεύσει  τσάκα-τσάκα και  τί άλλο έκανε λέτε;  Επισκέφθηκε τον ....Αρχιεπίσκοπο ο αθεόφοβος!! 

(Φαντάζομαι μόνο την απορία του Ιερώνυμου, που δέχτηκε στωϊκά, αυτή την ξαφνική   και  ά σ χ ε τ η    επίσκεψη. Μόνο ένας διαφημιστής εν πλήρη συγχύσει θα έκανε  αυτή την κίνηση!

 

-Βαλλιανάτος: Εκτός από την απελευθέρωση των προσωπικών του προτιμήσεων, απελευθέρωσε..... με το ζόρι και άλλους με το γνωστό outing!



 

-Σαμαράς στο Προεδρικό: Καλημέρα θλίψη, αφού,  "αλλού ξεκίνησε η ζωή κι αλλού μας πάειειειει....".

Tις προάλλες τον τρέξανε επειγόντως στην Ευρώπη, για να φωτογραφηθεί με Μόντι, Μπαρόζο κλπ., μήπως και πειστούμε  οι ιθαγενείς στην Ελλάδα, να τον εμπιστευτούμε για πρωθυπουργό, μη γίνει καμμιά στραβή και τρέχει ο κάθε Σόιμπλε και δε φτάνει....




Ντόρα, άρτι επανενταχθείσα στη Ν.Δ., απαντά με το γνωστό της υπέροχο χαμόγελο στους 400.000 κόπανους, συγγνώμη, ψηφοφόρους, της Ν.Δ., που είχαν τρέξει μαζικά για να τη "μαυρίσουν"...

 

-Πάνω που έπεσαν όλοι πάνω στο ΣΥΡΙΖΑ και μας τρομοκρατούσαν, με  δέσμευση καταθέσεων,εσωτερικά δάνεια  κλπ., αποκαλύφθηκε, πως τα ίδια ακριβώς είχε προτείνει και η Ν.Δ. δια του Φαήλου Κρανιδιώτη, πριν δύο μήνες!  Ιδού:

http://www.kourdistoportocali.com/articles/11529.htm


  -Αυτός ο Τζήμερος  αποφάσισε, λέει, να κάνει κόμμα με σύνθημα "πολιτική χωρίς πολιτικούς". Αφού το 'κανε, μετά ξέχασε προφανώς το σύνθημα και αποφάσισε να συνεργαστεί με Δράση - Φ.Σ.(Φιλελεύθερη Συμμαχία).  Όπου Δράση, Μάνος και όπου  Φ.Σ., Βαλλιανάτος. 

Αλλά φαίνεται ότι  το Φ.Σ. δεν το είχε προσέξει καλά, γιατί μετά δήλωσε, ότι αν η Δράση του Μάνου δε διώξει το Βαλλιανάτο, η συνεργασία τέρμα. Τί έγινε; Πορεύονται και οι τρεις μαζί σιωπηρώς!  Του ..........Τζήμερου που λένε!

 

 

 

 -O Ευάγγελος Bενιζέλος σκέφθηκε, ότι πρέπει μάλλον να......διαπραγματευτούμε τελικά το μνημόνιο. Σώπα. Τώρα, έ.... Άαχ!

  (Ά propos, όταν Σαμαράς και Βενιζέλος τολμάνε να βροντοφωνάζουν, πως τώρα μπορεί να γίνει , ναι(!), διαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης, δε φοβούνται καμμιά αδέσποτη ( ζουμερή ντομάτα);



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου