Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Νο 2 καταζητούμενος Ναζί πέθανε πλήρης ημερών στη ......Γερμανία, όπου διαβιούσε ανενόχλητος!























       

 

      Η υποκρισία των ισχυρών του πλανήτη δεν έχει όρια :

Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο ολλανδός ναζί εγκληματίας πολέμου Κλάας Φάμπερ, δεύτερος στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων εγκληματιών του κέντρου Σιμόν Βίζενταλ.

Όπως ανακοίνωσε ιατρική πηγή, ο Φάμπερ πέθανε την Πέμπτη στη νότια Γερμανία. Ο Κλάας Φάμπερ καταζητούνταν από την ολλανδική δικαιοσύνη από το 1947. Πρώην μέλος των SS, είχε καταδικαστεί σε θάνατο από δικαστήριο της βόρειας Ολλανδίας το 1947 για την εκτέλεση 22 Εβραίων. Η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια και ο Φάμπερ κατάφερε να δραπετεύσει από τις ολλανδικές φυλακές το 1952 και να καταφύγει στη Γερμανία. Μια δεύτερη δίκη το 1957 δεν κατέληξε σε απόφαση και έκτοτε ο Φάμπερ ζούσε στη μικρή βαυβαρική πόλη Ίνγκολστατ.

Το .....2004 η Ολλανδία θυμήθηκε να υποβάλει αίτημα έκτισης της ποινής του  Φάμπερ στη Γερμανία, όμως το αυτό απορρίφθηκε εξαιτίας της εκκρεμούς δίκης του 1957.

Το Νοέμβριο του...... 2010 η Χάγη εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του Φάμπερ, όμως η γερμανική δικαιοσύνη αρνήθηκε εκ νέου την έκδοσή του στην Ολλανδία, καθώς η Γερμανία δεν εκδίδει τους πολίτες της σε άλλες χώρες. Να σημειωθεί, ότι ο Φάμπερ είχε γίνει γερμανός πολίτης καθώς υπηρέτησε στα SS, βάσει ενός νόμου των Ναζί!

                        

                                         Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

      

      Η περίπτωση του ναζί Φάμπερ, αποτελεί μνημείο υποκρισίας με παρωδίες δικών και διώξεων από τους εταίρους μας στην Ε.Ε., που εμφανίζονται σήμερα, απηνείς διώκτες κάθε εγκληματία πολέμου  και τιμητές κάθε παρανομούντος κράτους.

Κανείς δε μας εξηγεί, πώς, ενώ κατάφεραν να οδηγήσουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, Μιλόσεβιτς,  Μλάντιτς και να περιμένει η ίδια μοίρα τα μέλη του καθεστώντος Καντάφι κ.ά., αδυνατούσαν να πράξουν το ίδιο για τον καταζητούμενο από το 1947  ναζί, που ζούσε ανέμελα και με πλήρη ασφάλεια, σε απόσταση κάποιων χιλιομέτρων από την πόρτα του περίφημου Διεθνούς Δικαστηρίου.....    

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου