Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Και στην Αρτέμιδα το πεδίο δράσης των συλληφθέντων νονών της νύχτας


 

   

      Μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση και πολύμηνες έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκαν στην Αττική, δύο  πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις, που «πουλούσαν προστασία» σε νυχτερινά κέντρα και άλλα καταστήματα και προέβαιναν σε πλήθος αξιοποίνων πράξεων, σε διάφορες περιοχές, μεταξύ των οποίων και στην Ανατολική Αττική με συγκεκριμένο πεδίο δράσης Αρτέμιδα και Ραφήνα. Συγκεκριμένα: 

 

-Εισέπρατταν εκβιαστικά από εκατό (100) έως χίλια (1.000) ευρώ εβδομαδιαίως για κάθε κατάστημα.

 

-Αναλάμβαναν δια της βίας, εισπράξεις οφειλών από επιχειρηματίες, κατόπιν εντολών από τους δανειστές τους.

 

-Προμηθεύονταν και κατείχαν όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικές ουσίες.

 

-Δάνειζαν χρήματα με τοκογλυφικούς όρους.

 

-Διατηρούσαν επαγγελματικές σχέσεις με  παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες και μίνι καζίνο.

 

-Διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες.

 

-Συμμετείχαν στη διακίνηση ιερόδουλων, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση.

 

-Προέβαιναν στη νομιμοποίηση των εσόδων που προέκυπταν από τις παράνομες πράξεις τους με επενδύσεις, δηλαδήσ σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

 

(Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με διασφάλιση του απορρήτου της συνομιλίας, στα τηλέφωνα210 647 6915 – 210 647 6234 καθώς και στοEmail : attica . extortionunit @ hellenicpolice . gr)

 



Σχόλιο attikanet:

 

Είναι η πικρή αλήθεια... Η υπέροχη   π α ρ α λ ί α    τ η ς    Α ρ τ έ μ ι δ ο ς    έχει καταληφθεί από καταστήματα και νυχτερινά κέντρα, που δυστυχώς τα περισσότερα κερδοσκοπούν σε βάρος της πόλης και ασελγούν  καθημερινά, με καταπατήσεις, μόλυνση της θάλασσας, άθλια ηχορύπανση και αφόρητη ακαλαισθησία... 

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν, να εμφανιστούν και  στην περιοχή μας οι νονοί της "προστασίας", της διακίνησης όπλων, γυναικών και ναρκωτικών...

Αυτή την πόλη θέλουμε; Άντρο κακοποιών; Κακοφημισμένη και απαξιωμένη, μέσα στη ανομία και  την υποβάθμιση, έρμαιο των μπράβων και των κάθε λογής ακροτήτων; Είναι γνωστό τοις πάσι, πως ακραίοι χώροι και παραβατικότητα, είναι συγκοινωνούντα δοχεία...

Ας αντιδράσουμε, πριν γίνει η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Αυτός ο τόπος, αντί να τον λυμαίνονται ελάχιστοι δήθεν "επιχειρηματίες", θα μπορούσε να είναι ευλογία για τους κατοίκους του, με ποιότητα ζωής και ευκαιρίες για οικονομική ευημερία.

Απαιτούνται από κοινού ενέργειες προς πάσαν κατεύθυνσιν, όμως ο κύριος αποδέκτης αυτών των ενεργειών πρέπει να είναι ο Δήμος.  

 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,  ΥΠΟ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΟΜΙΕΣ...

 







 

 

 

 

 

 

 

  

1 σχόλιο:

  1. Από τη Βραυρώνα μεχρι τη Ραφήνα, όλη η παραλία είναι παρατημένη στο έλεος! Κρίμα! Η πιο μεγάλη και ίσως η πιο ωραία ακτογραμμή της Αττικής. Τί κακοδαιμονία. Απόλυτη ευθύνη των μέχρι τώρα Δημοτικών Αρχών. Πρέπει να προσέχουμε ποιούς ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή