Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η νέα τεράστια καταπάτηση στην παραλία Αρτέμιδος




.

 

        Αυτό που συμβαίνει στην Αρτέμιδα της Αττικής, είναι ίσως για ρεκόρ Γκίννες! Δεν υπάρχει μέρα, χωρίς νέα παρανομία στην ακτογραμμή της και ειδικώτερα στην περίφημη αμμουδιά της με τους ιστορικούς αμμόλοφους! Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τις επεκτάσεις πάνω στον αιγιαλό, σχεδόν αποκλειστικά από μαγαζάτορες. Η παραλία από τις αρχές της άνοιξης είναι ένα απέραντο ...εργοτάξιο.

Άλλος ρίχνει χαλίκι, άλλος πακτωμένα δάπεδα, άλλος φυτεύει κήπους από ...γιούκα "φυτεύοντας" επίσης επιδαπέδιους φανοστάτες, άλλος διαμορφώνει το έδαφος για πάρκιγκ πελατών, άλλος επεκτείνει τα τετραγωνικά του μαγαζιού εις βάρος του δημόσιου αιγιαλού, άλλος κατασκευάζει   α γ ω γ ο ύ ς  γ ι α    τ α    λ ύ μ α τ α   του μαγαζιού του, που εκβάλλουν στη θάλασσα δίπλα στους λουόμενους και τόσα άλλα, ων ουκ έστι αριθμός...

 

                                      Ενάμισυ στρέμμα κατάληψη!

 

       Το αποκορύφωμα των καταπατήσεων συνέβη πριν λίγες μέρες. Ιδιοκτήτης παραλιακής επιχείρησης με προφανή στόχο την πελατεία,  ατενίζοντας τόση ελεύθερη αμμουδιά δίπλα του, σκέφθηκε μέσω του Δήμου, να στήσει χώρο άθλησης beach - volley δήθεν. Ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος δεν είχε βέβαια κανένα τέτοιο σχεδιασμό, αλλά προθυμοποιήθηκε να εξυπηρετήσει, ωσάν αυτός να ήταν ο σκοπός του Δήμου,  να συνδράμει δηλαδή ένα συγκεκριμένο ιδιωτικό μαγαζί επιλεκτικά κιόλας, σε βάρος των άλλων!

Εν τω μεταξύ ο μαγαζάτορας με νεοεμφανισθέντα νεαρό που δήλωνε αθλητικός παράγων, ξεκίνησαν την καταπάτηση του αιγιαλού και για μέρες ανενόχλητοι έκαναν την παραλία άνω - κάτω με μηχανήματα μεταφοράς άμμου, υλικά κλπ.  

Στάλθηκε έγγραφο από το Δήμο στην Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου για να εγκρίνει τα έργα στον αιγιαλό, το Δημόσιο έκανε αυτοψία, είδε μάλιστα έργα σε εξέλιξη, αλλά απάντησε εγγράφως αρνητικά από τις 31/5/2013, πιστοποιώντας ότι γήπεδα και λοιπά έργα έγιναν χωρίς επίσημη έγκριση!

       Παρά το τεράστιο σάλο και την κατακραυγή (σχετικά http://anatakti.blogspot.gr/2013/05/faros-volley.html ),  οι καταπατητές απτόητοι, σα να μη συμβαίνει τίποτα, χωρίς εγκρίσεις και άδειες, συνέχισαν τα έργα στον αιγιαλό, σάν να ήταν ...το αμπέλι του παππού τους!   Το "θαύμα" ολοκληρώθηκε και αποκαλύφθηκε στους σαστισμένους κατοίκους της περιοχής, που είδαν πως:

- Έγινε καταπάτηση ενάμισυ και πλέον (!) στρέμματος αιγιαλού.

- Αφού προηγουμένως  σφαγιάστηκε η πανύψηλη λεύκα, κατασκευάστηκε  πρόσφατα στον  αιγιαλό, παραγκάκι - μπαρ,  εκπληκτικής πατέντας αυθαίρετου, με ...νάυλον προστασία υψηλής αισθητικής. Ο φοίνικας του κοινόχρηστου χώρου, εγκλωβίστηκε  μέσα στο μπαρ και εξέχει από τη σκεπή!!!

- Διαμορφώθηκαν δύο γήπεδα  με τερραίν, οριοθετήθηκαν με φράχτες από μαδέρια και δίχτυα και κάτι διαφημιστικά πανώ. Παντού ...σημαίες, από τη γαλανόλευκη και της Ε.Ε. (!) μέχρι κάθε είδους παρδαλά διαφημιστικά λάβαρα σε ένα απίστευτο κρεσέντο κακογουστιάς. Επιπλέον του χώρου που δικαιούται το μαγαζί στην προέκτασή του, βλέπει κανείς   πάνω στην καταπατημένη έκταση, σπαρμένες ομπρέλλες, ξαπλώστρες με τραπεζάκια κλπ.

                                        

                                           Υπαίθριο κέντρο διασκέδασης...

 

- Πάνω στην αμμουδιά τοποθετήθηκαν κονσόλες με ηχητικά από όπου εξέπεμπε ...ραδιοσταθμός καλώντας στη διαπασών τον κόσμο να προσέλθει στο ...event με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο  σκυλάδικα - ξένα και τούμπαλιν! 

- Τα ντεσιμπέλ ήταν στα ύψη νυχθημερόν όλο το Σαββατοκύριακο, με τη ζωή των ανθρώπων στα πέριξ τετράγωνα να διαλύεται, τα εκατό να πηγαινοέρχονται, αλλά "προπονητές" και μαγαζάτορες συνέχιζαν απτόητοι...

 

                                          Οι υπηρεσίες άφωνες                                    

  

       Από το Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος ούτε σιγή ούτε ακρόαση μετά την απόρριψη του αιτήματος για γήπεδα στον αιγιαλό. Αν και απέναντι διαμένουν δύο δημοτικές σύμβουλοι και μάλιστα υπεύθυνοι αθλητισμού, ποιότητας ζωής και πολιτισμού, η Δημοτική Αρχή παριστάνει θρασύτατα ότι αγνοεί τα πάντα!  Άραγε αντιλαμβάνονται πως ο κάθε καλόπιστος μπορεί να υποθέσει, ότι έδωσε άτυπα, πράσινο φώς για την παρανομία;

Ούτε η δημοτική αστυνομία που περιπολεί , είδε ή άκουσε οτιδήποτε...

      Η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου με έγγραφό της αναφέρει ότι κατόπιν αυτοψίας διαπίστωσε εγκαταστάσεις έξω από τα πλαίσια του Νόμου,  αλλά ακόμα δεν κινήθηκε για κυρώσεις στους θρασύτατους καταπατητές... 

      Η Αστυνομία συνεχίζει την παλιά τακτική της ατελέσφορης επέμβασης, οσάκις καλείται. 

Τη φετινή σημαντική εγκύκλιο του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δασούλα περί βαρέων προστίμων και αυτοφώρου στα περιβαλλοντικά εγκλήματα, φαίνεται  να την ξεχνούν, κατά την επιεικέστερη έκφραση... Συγχρόνως όμως ξεχνούν, ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να στραφούν και εναντίον των οργάνων της τάξης που παραβαίνουν το καθήκον τους.  

 

      Και όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα του 2013. Πού βρίσκεται αυτή η χώρα; Σίγουρα κάπου στα βάθη της Αφρικής...

 

 

27 σχόλια:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ δεν ειναι απο το εν λογω event.Ειναι αλλη καταπατηση ενδεχομενα και μεγαλυτερη, απλως ειναι λιγο εξω απο το κεντρο.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ Ο Κ.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ?
    Τοσα μαγαζια βαρανε νυχτα ημερα ,ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ
    ΤΑ ΗΘΕΛΕ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ..
    ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ και θα φωναζουμε μεχρι η κτηματικη υπηρεσια ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ την περιουσια μας που μας την καταπατανε.ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ..ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.Γιαυτο υπαρχει το ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑς ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ...να μην Ησυχασει και εφησυχασει κανεις, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

    ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EVENT.
    Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ,,,6 ΦΙΛΕ ,ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ?ΜΕΤΡΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ?
    ΜΕΤΡΑΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ?
    ΤΡΟΛΕΥ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ απο τα φιλε και τα ομπρελοκαθισματα....

    ο ενας λεει γιατι εγω και οχι ο αλλος
    Λοιπον ολοι τους ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούγεται, ότι κάποιοι σύλογοι πάνε δικαστικώς κατά της δημοτικής αρχήσ, υπαλλήλων στό δήμου και στο δημόσιο για παράβαση καθήκοντος, διότι δεν κινήθηκαν γιαυτο το χάλι και μάλιστα στο κέντρο της πόλης....
    Τελικά σαν την ασυδοσία της Λούτσασ, πουθενά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ .Αν δεν μπει μεσα ο πρωτος,,ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Εμεις ειμαστε οι χωροφυλακες της δικης μας περιουσιας.
    Μην αφησετε ουτε ενα ευρω στους καταπατητες.
    ΝΑ ΦΑΛΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    Κανενας κατοικος κανενας δημοτης ,αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΑΖΙ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΕΙ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΚΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που λέτε είναι Β1 περιοχή, δηλαδή Ειδικής Προστασίας και απαγορεύεται παραχώρηση του παραλιακού χώρου, ακόμα και για ξαπλώστρες κλπ. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο με νέα Απόφαση των αρμοδίων Υπουργείων.
      Τηλέφωνο αρμόδιας κτηματικής υπηρεσίας: 210-6577837

      Διαγραφή
  6. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΗ ΕΠΙΜΕΝΩ....
    ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.
    Τα παραλιακα ενδεχομενα βγαζουν βοθρους στην θαλασσα.
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙς ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ,
    Εχει βγει χαρτης καταλληλοτητας της ΑΚΤΗΣ απο ανεξαρτητο φορεα .
    να δημοσιοποιηθει και να αναρτηθει
    το θεμα καταλληλοτητας ειναι σοβαροτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την καταπάτηση στο ΚΕΠ στην παραλία, το έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας έχει αριθμό 3371/490/31-5-2013 και απαντάει στο υπ' αριθ. 19756/17-5-2013 έγγραφο του Δήμου και λέει ότι έγινε αυτοψία και:
    Δεν είναι εφικτό να τους παραχωρηθεί έγκριση για παραχώρηση 1200 τ.μ. για γήπεδα, εξέδρες, ομπρέλλες, καρέκλες κλπ. και ότι, όπως διαπίστωσαν στην αυτοψία, ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

    Ρωτάω: Ο Δήμος τί κάνει; Η Δημοτική Αστυνομία πού είναι να επέμβει αμέσως;
    Η Αστυνομία; Ξεχάσανε την εγκύκλιο του Εισαγγελέα Περιβάλλοντος για αυτόφωρα και βαριά πρόστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    Η ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΚΑΝΟΥΜΕ EVENT πολλοι μαζι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ....
    ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΝΑ ΞΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.Καλεστε σε ομαδικη δραση ,ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    φωναζουν οι κλεφτες και φοβουνται οι νοικοκυραιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον οι δημοτ. άρχοντες δε μπορούν να αντιληφθούν τί σημαίνει κατάληψη δημόσιας έκτασης. Εξάλλου οι περισσότεροι, ουσιαστικά είναι αμόρφωτοι άνθρωποι, ασχέτως αν κάποιοι απ' αυτούς κατάφεραν να πάρουν πτυχίο. Μπορεί να νομίζουν ότι δε τρέχει και τίποτα, "μπάλλα θα παίξουν εκεί" και άλλα τέτοια. Σίγουρα υπάρχουν και οι συνειδητά παρανομούντες, αλλά οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι να αντιληφθούν έννοιες, όπως περιβάλλον, ιστορική αξία των αμμόλοφων ή προστασία του υδροβιότοπου και της καρέτα - καρέτα... Π.χ. τί να περιμένεις, από κάποιους που το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός στη ζωή τους είναι να πάνε σε καμμία ταβέρνα για "χοντρό" ή να ακούνε ...Τερλέγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ανησυχείτε, θα τα αντιληφθούν όλα ΠΛΗΡΩΣ, μόλις υπάρξουν οι συνέπειες του νόμου. Τώρα η τιμωρία είναι πολύ βαριά μετά την εγκύκλιο του Εισαγγελέως Δασούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πηγε κανενας ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ η απλως το γραφουμε?Αν χρειασθει πρεπει να γινει ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, για να μην στοχοποιηθει ενας.ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ....απειλουν, το διπλανο καταστημα εχει στησει ηχεια ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.Πιθανον να νομιζουν οτι θα ξεχασθει το θεμα και οτι στο τελος θα βαρεθουμε ....Ενημερωστε αν χρειαζεται κινηση.τΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.Το τι πολιτες ειμαστε εμεις πρεπει να φανει πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ BEACH VOLLEY.....ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ= ΥΓΕΙΑ-ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.....
    ΒΛΑΧΟΙ Ε ΒΛΑΧΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνθρωπέ μου έχεις αντιληφθή τι πας να κάνεις; έχεις μαθει τι σημαίνει να καταπατησεις αιγιαλό; Μήπως σε παρασύρανε; Με αυτά που ακούγοντε και διαβαζω στο τοπικό τυπο και στα μπλοκ, μαλλον πάνε να σε ρίξουνε στό λάκο μέ τα φιδια. Ο Δήμος φοβήθηκε τις συνέπειες και τραβήχτηκε από τη μέση, και τώρα έχουν αναλάβει το θέμα άλλες υπηρεσίες, πιό πάνω.
      Ενας παλιός καταστηματαρχης

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ, ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΜΕΤΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΣΗΚΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...

      Διαγραφή
  13. Αυτο που εχει αντιληφθει ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.Επι τελους δεν καταλαβαινει το συμφερον του?Αν τον σαμποταρουν οι ντοπιοι...ξενος δεν παταει με τετοιο καρακιτσαριο με χτισμενο φοινικα για μπαρ......και βρωμια τριγυρω ....Φιλε λαθος εκτιμηση εκανες,μην φωναζεις γιατι θα σε κρεμασουν και σε αλλα ,οπως εκαναν με την υποτιθεμενη αδεια που ειχε ο προπονητης.ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ για ολες τις παρανομιες..που ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ14 Ιουνίου 2013 στις 5:35 μ.μ.

    Δεν το ξέρετε το κόλπο στην Αρτέμιδα; Πανεύκολο: Νοικιάζεις 15-20 τ.μ . μαγαζί παραλιακό. Ζητάς από το Δήμο και λίγα τ.μ. για τραπεζάκια και ομπρέλες, καταπατάς τριπλάσια τουλάχιστον και μετά ...ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!
    Στήνεις (με τις ευλογίες του Δήμου πάντα) χάπενινγκς, noise festival, γήπεδα, μουσικά, αθλητικά events και ...δε συμμαζεύεται. Τάχα προσωρινά, αλλά μένουν συνέχεια! Τελευταίως έχουν ως πρόσχημα φιλανθρωπικούς σκοπούς, άθληση για τα παιδιά και ό,τι άλλο ...εφεύρουν.
    Στην παραλία της πόλης μας ο κάθε μαγαζάτορας καταπατά ασύστολα είτε στήνοντας αυτοσχέδια παράνομα γήπεδα, είτε ότι άλλο θέλει πάνω στο δημόσιο αιγιαλό και γενικά ασελγεί όπως θέλει και όσο θέλει ...ανενόχλητος. Είναι απίστευτο! Ως πότε;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εως οτου μαζευτουμε και φωναξουμε τον αρμοδιο εισαγγελεα......
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ?Αν δεν μπορειτε να το κανετε εσεις ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ποιος περιμενετε να το κανει?Ενας ηρωικος αυτοκτονικος που ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ολη η παραλιακη μαφια?Αν φοβαστε και εσεις βγαλτε ανακοινωση να μαζευτουμε να υπογραψουμε πολυ περισσοτεροι.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ...ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΝ.
    Να ζητησουμε με υπογραφες απο την Κτηματικη υπηρεσια ,να παρει την χρηση τησ παραλιας απο τον δημο, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ και προχωραει τα ...αθλητικα του σχεδια κοντρα στην αποφαση της.


    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ας ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5 - 10 άτομα το πολύ, έχουν διαλύσει όλη την παραλία! Βαράνε από παράνομο σταθμό, φωνάζουν να πάει κόσμος να παίξει σε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο με καδρόνια γύρω - γύρω. Δε πα να τους απορρίψανε την άδεια, γι αυτούς δεν τρέχει τίποτα. Αυτή η περίφημη εγκύκλιος του κ. Εισαγγελέως Δασούλα εφαρμόζεται ή δεν εφαρμόζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς θεου να μην παει ουτε ενα παιδι.Αρχισαν τα events.ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ 100.Γονεις και συλλογοι ...τι ΚΑΝΕΤΕ?ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΗ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 100 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑς ΒΑΡΕΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 100 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΤΟ 100 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΑΛΛΟΝ.Να επιμενετε να γραψουν τι ειδαν,ομπρελλοκαθισματα ,φοινικας ,ηχεια,γηπεδο ολα αναλυτικα.ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΜΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ.Και μετα ελεγχος υγειονομικος ,στο μαγαζι,ελεγχος βοθρου στο υγειονομικο στην νομαρχια ,στο ΙΚΑ ...ΠΑΝΤΟΥ .ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.Καποτε απο ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 100 ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ.....γιατι επρεπε να δικαιολογηθει γιατι δεν ειδε οτι ειδε το 100 και το ΙΚΑ.Ηρθανε αρον αρον και ριξανε προστιμο 40 000 ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΗΤΑΝ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΤΟ ΤΙΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ....
    Μην ξεχνατε ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ πιαστηκε για φοροδιαφυγη.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ.....
    Πολλοι και διαφοροι καθενας σε αλλο ρολο,να μην κυνηγαει μονον εναν,να ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ.Ειμαστε περισσοτεροι μπορουμε να τον τρελλανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To άλλο δεν το ξέρετε: Κάθε λίγο και λιγάκι διαλαλεί από τα μεγάφωνα ότι υπάρχει ...κουμπαράς και να ρίξει ο καθένας ό,τι έχει ευχαρίστηση και προσθέτουν για να προσελκύσουν, πως θα δώσουν από αυτά και κάτι στο "Χαμόγελο του παιδιού"!
      Ε-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ!

      Διαγραφή
  18. Μαγνητοσκοπειστε το βιντεοσκοπηστε το .Ερανος χωρια αδεια ειναι επαιτεια και ειναι αυτοφωρο..... στα πρασσα...... το 100 αμεσως.......διωκονται αυτεπαγγελτα μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνεχίζεται και σήμερα, το "περάστε να ρίξετε στον κουμπαρά, απ' αυτά θα δώσουμε και στο 'χαμόγελο του παιδιού"! Έρανος!!!! Αστυνομία; Πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το αίσχος στο κέντρο της Αρτέμιδας είναι πρωτοφανές!!! Δε φτάνει η καταπάτηση με τις ευλογίες του αθλητικού οργανισμού,τους κουβάλησαν και την εξέδρα του δήμου που έχει για τις παρελάσεις και μένει εκεί μέσα στην άμμο! Δυο φορές τους απέρριψε η Κτηματική το αίτημα για άδεια γηπέδου και πάλι οι κουρελαρίες με τα δίχτυα και τα μαδέρια και όλα τα χάλια, παραμένουν ακόμα εκεί!!!
    Μπράβο Δήμαρχε, που έχεις το ...Λεδάκη στον αθλητικό οργανισμό και κάθε τόσο υπογράφει αβέρτα άδειες για χρήση γηπέδων, παραλίας, λες και είναι το χωράφι του παππού τους. Άλλοτε για μουσικά χάππενινγκς, άλλοτε δήθεν για τουρνουά και δε τρέχει τίποτα! Δε πα να λέει όχι, η Κτηματική; Εδώ καθαρίζει κοτζάμ Λεδάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδώ ο Δήμος αναίσχυντα του είχε παραχωρήσει όλο το καλοκαίρι την εξέδρα παρελάσεων (άκουσον, άκουσον!) και του επιτρέπει να απλώνεται στη δημόσια παραλία, ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ, όπου και όσο νομίζει και να κάνει ό,τι θέλει ο μαγαζάτορας της παρανομίας! Ευτυχώς τουλάχιστον, ο κόσμος φαίνεται ότι αρνείται να στηρίζει κάθε καταπατητή που ασελγεί στους δημόσιους χώρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΜΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ; ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑΝΕ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΓΗΠΕΔΑ, ΔΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  22. Δε πα να τα ξηλώσανε; Φέτος πάλι στο ίδιο σημείο ξεκίνησε μαγαζάτορας έργα με ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!! Κάτω ο αμμόλοφος, κάθε μέρα καρότσια και φτιαρίσματα και ντάπα ντούπα εργοτάξιο. Ντροπή στο Δήμο και στη νέα δημοτική αρχή που έχει σε αυτή την κατάσταση την παραλία!! Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή