Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός, στενός συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

      Νεκρός στην Τζακάρτα της Ινδονησίας,  βρέθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών,  ο Βλάσης Καμπούρογλου, επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων,  το  πρόσωπο κλειδί στη δαιδαλώδη διαδρομή του μαύρου χρήματος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου...
Ήταν επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της off shore Drumilan και είχε κληθεί το 2004 να καταθέσει στη Βουλή για τα TOR-M1 αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Είχε κατηγορηθεί από τον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα για ανάμειξη στις μίζες από την προμήθεια των ρωσικών οπλικών συστημάτων. 

 

 

                                    Ο τρίτος θάνατος στην υπόθεση ΤΟΡ Μ1


      Ο θάνατος του Καμπούρογλου έρχεται να προστεθεί σε δύο δολοφονίες Ρώσων,  που είχαν προσπαθήσει να βρουν την άκρη του νήματος για την υπόθεση προμήθειας των ρωσικών TOR M1 στην Ελλάδα, την συμφωνία για την αγορά των οποίων, είχε υπογράψει ο ήδη προφυλακισμένος Γιάννης Σμπώκος.

Στις δύο αδελφές εταιρίες  Drumilan, μεταφέρθηκαν κατ' αρχήν τα εκατομμύρια  δολλάρια των αντισταθμιστικών ωφελημάτων  από τη ρωσική εταιρία Αntey που κατασκεύαζε τους TOR M1. Από αυτά,  45 εκατομμύρια εντοπίστηκαν μετά, σε τράπεζα στο Μαυροβούνιο και 12 εκατομμύρια σε προσωπικό λογαριασμό του εκπροσώπου της ρωσικής εταιρίας.



                      Από τις επαύλεις, στο φτηνό ξενοδοχείο της Ινδονησίας

 

      Ο στενός  συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου διέμενε μόνος του μόνιμα σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στη Τζακάρτα, εκεί όπου βρέθηκε απαγχονισμένος, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινισθεί επίσημα αν αυτοκτόνησε  ή δολοφονήθηκε. Ο Καμπούρογλου διέθετε μια τεράστια βίλα-φρούριο στην Ιθάκη και μία επίσης απόρθητη έπαυλη στα Μελίσσια ,  που ήταν η μόνιμη κατοικία  της οικογένειάς του...

 




                              
                                                 Η βίλλα στην Ιθάκη            



 
                       
                  
                                        Η είσοδος της έπαυλης στα Μελίσσια






Πηγή: tovima, ethnos.gr, Omertanews

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου