Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δήλωση Σαμαρά στους "New York Times": Η Αθήνα έχει καταληφθεί από μετανάστες, προκαλώντας εγκληματικότητα και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία!!!



 

       

        Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στους   "New York Times", προκαλούν σκεπτικισμό και επιβεβαιώνουν τους φόβους, ότι  είναι παντελώς ανίκανος να ηγείται της χώρας αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αφού:

 

 

 

- Ωμολόγησε ότι ήταν διακαής του πόθος, η πρωθυπουργία και χωρίς να σκεφθεί ότι τιμήθηκε με την ύψιστη τιμή, δήλωσε ότι ...κακοπερνάει!

«Περίμενα όλη μου τη ζωή γι’ αυτή τη στιγμή »  και «Είναι η πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι σκέτο βάσανο».

 

- Ένοιωσε ευτυχισμένος που συμφώνησαν όλοι στη συγκυβέρνηση για το νέο πρόγραμμα λιτότητας!

 

- Αποκάλεσε τις διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και της ανεργίας , « νέο κοινωνικό φαινόμενο» και ωσάν να ήταν η Μέρκελ,  τον απασχολεί περισσότερο η επέκταση του ...φαινομένου σε άλλες χώρες:

« Εάν αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και στην Ισπανία και αύριο σε άλλες χώρες, πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενταθεί».


- Δε ντράπηκε να δηλώσει ανεπάγγελτος, ουδέποτε εργασθείς, με μόνη ασχολία την πολιτική, αλλά και όταν απείχε για 11 χρόνια, τον συντηρούσε αποκλειστικά η πλούσια οικογένειά του.

«Χάρη στην οικογένειά μου δεν είχα προβλήματα αυτού του είδους», αλλά ...συμπάσχει με τους Έλληνες. «Νιώθω τον πόνο τους κάθε δευτερόλεπτο». 

 

- Αντί να τον προβληματίσει το φαινόμενο της "Χρυσής Αυγής", όπως θα συνέβαινε σε κάθε εχέφρονα πολιτικό, δήλωσε ότι διόλου δεν ανησυχεί και αποφάσισε ενώπιον του δημοσιογράφου των "New York Times', ότι δεν απαιτούνται σκληρά μέτρα κλπ.!

 

  - Του ξέφυγε, ότι τον θέλουν οι Ευρωπαίοι για να κάνουν τη δουλειά τους, όταν δήλωσε, ότι πολλοί στην Ευρώπη τον θεωρούν τελευταία "ευκαιρία" για σταθερότητα...



- Χωρίς περίσκεψη διακήρυξε στα πέρατα του κόσμου, ότι μας έχουν καταλάβει οι παράνομοι μετανάστες, ότι κινδυνεύει η δημόσια υγεία και έχουμε εγκληματικότητα:

«Κύματα παράνομων μεταναστών σαρώνουν την Ελλάδα, συνθέτοντας ένα μείζον πρόβλημα. Η παράνομη μετανάστευση σαρώνει τη χώρα και  το πρόβλημα μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο λόγω του κύματος μετανάστευσης από τη Συρία».

«Οι παράνομοι μετανάστες έχουν καταλάβει την Αθήνα προκαλώντας πρόβλημα στη δημόσια υγεία» και αύξηση της εγκληματικότητας»!!!


- Έδωσε εικόνα αναξιοπρέπειας και πλήρους ταπείνωσης του Έθνους, ομολογώντας ότι ασκεί  πολιτική με ικεσίες,  ώστε να μας λυπηθούν γιατί είμαστε χείλος του γκρεμού:

 «Αλλάζουμε, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να μας βοηθήσετε...». Διαφορετικά, θα μπορούσε να είναι «το τέλος της Ελλάδας».  


- Αλήθεια, ποιός πολίτης θα εμπιστευόταν τον πρωθυπουργό του, που θα του έδινε υποσχέσεις ίδιες με αυτές του παπά της ενορίας του; 

«Αυτό που σας λέω, είναι ότι υπάρχει ελπίδα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να προσφέρω»!!!....

 

 

 Όλη η συνέντευξη εδώ:

 

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4755734






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου