Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μέχρι 31/10/2012 η προθεσμία για Συμμετοχή στην ΙΕ’ Επιστημονική Συνάντηση Νοτιοανατολικής Αττικής




Οι Επιστημονικές Συναντήσεις Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποιούνται από την Εταιρία Μελετών Νοτιοανατολικής Αττικής, που δραστηριοποιείται από το 1985 στη μελέτη και την έρευνα επιστημονικών και πολιτισμικών θεμάτων, που έχουν σχέση με τη Νοτιοανατολική Αττική  σε πολλά πεδία, όπως αρχαιολογία, ιστορία, λαογραφία, αρχιτεκτονική, περιβάλλον, οικονομία, κοινωνιολογία, Τέχνη, νομικά  και ιατρικά θέματα κ.ά.

 

Οποιοσδήποτε μπορεί να παρουσιάσει την εργασία του στις Επιστημονικές Συναντήσεις, αρκεί να είναι πρωτότυπη, αδημοσίευτη και φυσικά να αναφέρεται  στην περιοχή και αφού προηγουμένως η συμμετοχή του  εγκριθεί από  Επιστημονική Επιτροπή.

Κάθε φορά, εκδίδονται τα πρακτικά των επιστημονικών ανακοινώσεων, που αποτελούν σπουδαία πηγή γνώσεων για όλη τη Νοτιοανατολική Αττική.

 

Οι επιστημονικές Συναντήσεις  πραγματοποιούνται ανά διετία στην έδρα και υπό την αιγίδα Δήμων της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει στα Καλύβια, στην Κερατέα, στο Λαύριο, στο Μαρκόπουλο, στο Κορωπί, στην Παιανία, στα Σπάτα και στην Παλλήνη.

Η επόμενη ΙΕ΄ Επιστημονική Συνάντηση Νοτιοανατολικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί στο Κορωπί το φθινόπωρο του 2013 και η προθεσμία υποβολής Δελτίου Συμμετοχής εκπνέει  31 Οκτωβρίου 2012.

 

Λεπτομέρειες για την Εταιρία Μελετών Ν.Α. Αττικής και για τον τρόπο συμμετοχής στην προσεχή Επιστημονική Συνάντηση στην ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα  της εταιρίας :

 

 http://www.emena.gr/?page_id=3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου