Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ασφάλεια Αττικής: Σύλληψη της συμμορίας των ληστών που βίαζαν

Μια δεύτερη μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα σε λίγες μέρες από την Ασφάλεια Αττικής. Μετά τη σύλληψη των δραστών της μεγάλης ληστείας στο Αεροδρόμιο, εξαρθρώθηκε στην Αθήνα μία ιδιαίτερα σοβαρή εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε ληστείες σε σπίτια, με βαρύ οπλισμό και ιδιαίτερη σκληρότητα, μέλη της οποίας κακοποίησαν και βίασαν κάποια από τα θύματά τους.Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλλοδαποί κυρίως, καταγόμενοι από την Αλβανία, είχαν συνεχή δράση, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και είχαν ως γεωγραφικό πεδίο δράσης κυρίως τα νότια προάστια (Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο, Βούλα), ενώ εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια από μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί είκοσι τρεις (23) ένοπλες ληστείες, στις δύο από τις οποίες βίασαν δύο γυναίκες.
Τα τελευταία κρούσματα των βιασμών είχαν προκαλέσει τρόμο στην Αττική και η εξάρθρωση της συμμορίας και μάλιστα σε τόσο σύντομο διάστημα προκάλεσε μεγάλη ανακούφιση.
Είναι προφανές ότι η Ασφάλεια Αττικής τα πάει πολύ καλά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι...Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τους επικεφαλής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου