Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος και νυκτερινό κέντρο : πολιτιστική συνεργασία!!!





      Τη στιγμή που οι Δήμοι του Σαρωνικού είδαν κι έπαθαν κυριολεκτικά να απαλλαγούν από τη μάστιγα της παρανομίας διαφόρων νυκτερινών κέντρων της εκεί παραλίας, φαίνεται  πως ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος ξεκινά αγαστή συνεργασία  μαζί τους!
      Μας καταγγέλουν ότι ο Πολιτιστικός Οργανισμός  πατρονάρισε συναυλία με χορηγό νυκτερινό κέντρο πάνω στον αιγιαλό, στο κέντρο της πόλης, αφού προηγουμένως φρόντισε να εφοδιάσει τον επιχειρηματία με γραπτή άδεια για χρήση ηχητικών συστημάτων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
      Το αποτέλεσμα ήταν εκκωφαντικός θόρυβος, αντιδράσεις των περιοίκων και όλα αυτά παρουσία ενός αντιδημάρχου και ενός δημοτικού συμβούλου. Ο εν λόγω αντιδήμαρχος μάλιστα εδικαιολογείτο  λέγοντας, " έ, για μιά φορά του δώσαμε άδεια, δεν πειράζει "!  Προφανώς ο Δήμος δεν έχει αντιληφθεί ότι έχουν παρέλθει οι εποχές που οι Δήμαρχοι αλώνιζαν και  ότι η έκδοση παρανόμων αδειών όχι μόνο δεν καλύπτει το αδίκημα, αλλά αποτελεί μεταξύ άλλων παράβαση καθήκοντος  με συνέπεια έκπτωση από το αξίωμα.
      Το περίεργο  της υπόθεσης είναι γιατί η συναυλία δεν έγινε σε τόσους χώρους που διαθέτει ο Δήμος μακρυά από τον πυκνοκατοικημένο ιστό της πόλης, ώστε να μη ξενυχτούν αναγκαστικά οι περίοικοι. Μάλιστα μας πληροφορούν ότι δίπλα ακριβώς από το νυκτερινό κέντρο υπάρχει πολύ μεγάλη πλατεία - βέβαια εξίσου ακατάλληλη για θορυβώδεις εκδηλώσεις - πάντως ούτε και εκεί δε σκέφθηκαν να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση, λες και ο κύριος στόχος ήταν διαφημίσουν το χώρο του εν λόγω καφέ.  Δε θέλουμε να το πιστέψουμε διότι τουλάχιστον ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει εκφράσει συγκεκριμένη άποψη για τα προβλήματα με τα παραλιακά κέντρα. Μας καταγγέλθηκε ακόμα ότι αφενός καμμία ενημέρωση δεν υπάρχει για το αν οι οι εν λόγω καταστηματάρχες χρωστούν και τί ποσά για τη χρήση κοινοχρήστων χώρων και αφετέρου ότι απολύτως τίποτα δεν έγινε μέχρι σήμερα για το θέμα της ηχορύπανσης από τα κέντρα.  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.   
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου