Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Η Κολομβία των Βαλκανίων

 

 

 

 

 

     Από Δανία του Νότου, που μας έταζαν ότι θα γίνουμε κάποτε, εξελισσόμαστε σε Κολομβία των Βαλκανίων! Απ' όλα διαθέτει ο μπαχτσές της διαφθοράς και της εγκληματικότητας: Δολοφονίες δημοσιογράφων (ανεξιχνίαστες πάντα), πληρωμένοι εκτελεστές που δρουν ακόμα και μέρα μεσημέρι, βαρώνοι ναρκωτικών με υψηλό πρεστίζ στη δημόσια ζωή, σεξουαλικά εγκλήματα στο ζενίθ και επίσης σε υψηλούς θώκους. Και αθωώσεις όμως. Πολλές αθωώσεις!
 
Ο πολίτης νοιώθει, ότι τα κυκλώματα σε όλους τους τομείς καλά κρατούν και πως έτσι και "βάλεις τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων", κινδυνεύεις....
 
 
 
                                         Η χτεσινή δολοφονία
 
 
 

Γιώργος Καραϊβάζ ηλικία - NEOBLOGS ειδήσεις με άποψη και στυλ

 
 
      Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε χτες με 10 (!) σφαίρες από άγνωστους εκτελεστές. Το γεγονός της στυγνής δολοφονίας αναφέρθηκε στο διεθνή τύπο και επίσης έγιναν σχετικές δηλώσεις από τους αξιωματούχους του προεδρείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης...
Ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος, τελευταίως, αρθρογραφούσε για το παρασκήνιο υποθέσεων όπως οι κρίσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ, η σύλληψη και οι έρευνες της υπόθεσης Λιγνάδη, επίσης η αστυνομική φρουρά Φουρθιώτη και οι «προνομιακοί συνομιλητές» του εντός αστυνομίας. 
Μάλιστα, με αφορμή το τελευταίο θέμα και τις φρουρές επωνύμων πολιτών, αναζωπυρώθηκε δημόσια αντιπαράθεσή του με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, με τον οποίο αντάλλαξαν και εξώδικα. 
Γενικότερα, η ιστοσελίδα του ασχολούνταν συχνά με θέματα διαφθοράς, γεγονός που αποκαλύπτεται και από μία σχετική αναζήτηση σε αυτήν:


                   

            Ένα απόσπασμα από τα προφητικά του άρθρα....

 

".....Υπουργοί, κυβερνητικοί, επιχειρηματίες, απόστρατοι κι εν ενεργεία αξιωματικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, εκκλησιαστική κοκ. Βρώμικο χρήμα, δολοφονίας, εκβιασμοί, μαφία. Αυτά δεν τα άκουσαν ποτέ η κ. και οι συνεργάτες πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ που άκουγαν τις κασέτες και μοίραζαν κοριούς μέσα από την ΚΥΠ για να παγιδευτούν αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων βρίσκονταν αργότερα δολοφονημένοι; Δεν άκουσε ποτέ η κ. αστυνόμος συνομιλίες του Παπαχρήστου με το αφεντικό της και τ’ αφεντικά του;

Μέσα στη συνείδηση μου βρίσκονται και αυτά. Και όσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου στην υπόθεση θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά. Μπορεί να με ισοπεδώσετε ψυχολογικά, επαγγελματικά ακόμη και βιολογικά, αλλά δεν θα σας επιτρέψω να λιώσετε τη φωνή μου. Εξ’ ου και το αει στο διάολο κρετίνοι".

3 σχόλια:

  1. Θα βρεθούν εδήλωσε ο Χρυσοχοϊδης. Ναι όσο βρέθηκαν και οι δολοφονοι του άλλου δημοσιογράφου του Σωκράτη Γκιόλια. Παλι επι υπουργίας Χρυσοχοϊδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη μοναδική παρόμοια δολοφονία που εξιχνίασαν είναι αυτή του Μακρή. Δηλαδή τους Βούλγαρους εκτελεστές βρήκαν μόνο. Κι αυτό επειδή αυτή η δολοφονία ήταν εκτός του ντόπιου συστήματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή