Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Η κραυγή αγωνίας νοσηλευτή, που ζητούσε αναπνευστήρα για 32χρονο

 


 

Un des principaux fabricants de respirateurs artificiels est Suisse et  croule sous la demande | ICTjournal

 

 

 

     Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε χτες η Βούλα Φεϊζίδου, προϊστάμενη ΜΕΘ και ΜΕΘ Covid στο «Αγλαΐα Κυριακού», σχετικά με την τραγική κατάσταση των νοσοκομείων. Όπως  ανέφερε, συνάδελφός της από το «Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά Άγιος Παντελεήμων», της τηλεφώνησε ζητώντας της να βρεθούν αναπνευστήρες, έστω μόνο για έναν 32χρονο ασθενή που νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ. Μάλιστα ο ίδιος, έκανε λόγο για συνολικά 18 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. 

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο «Παίδων» ξεκαθάρισε, ότι στις ΜΕΘ των δυο Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», υπάρχει επάρκεια σε αναπνευστήρες και παροχές οξυγόνου.

Η ίδια νοσηλεύτρια, μιλώντας αργότερα στο protothema.gr, επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας, πως αργά χθες το βράδυ την ενημέρωσαν, ότι τελικά βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ για τον 32χρονο. Εξήγησε, ότι ο συνάδελφος της, της ζήτησε βοήθεια, επειδή η σύζυγος του εργάζεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» και γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο παίδων δεν έχει 100% πληρότητα.

 

Η συγκλονιστική ανάρτηση της νοσηλεύτριας:


 

κορωνοϊός νοσηλεύτρια



Πηγές:

https://www.protothema.gr/greece/article/1110369/eho-18-astheneis-diasolinomenous-ektos-meth-leei-nosileutis/?utm_source=rss

 

https://www.tanea.gr/2021/04/01/greece/anartisi-grothia-sto-stomaxi-gia-nosileytes-pou-anazitoun-anapneystires-gia-tous-diasolinomenous-ektos-meth/

 

 

 

3 σχόλια:

  1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ:

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

    ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙς ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ:

    ΦΡΕΓΑΤΕΣ!

    ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΡΑΦΑΛ!

    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα δύσκολα φαίνονται οι κυβερνήσεις και τα κράτη. Ακόμα και η Ευρώπη δεν τα πήγε καθόλου καλά με την οικονομική κρίση και ακόμα χειρότερα με τον κορονοϊό!
    Όσο για τους δικούς μας, θλιβεροί! Ο κόσμος χάνεται, γίνεται πλέον επιλογή για τις ΜΕΘ, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν! Πού και πού άντε και καμμιά δωρεά ΜΕΘ από ελεημοσύνη κάποιων μεγάλων και τρανών...
    Η δημόσια υγεία ποτέ δεν ήταν στην προτεραιότητα ειδικά αυτής της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δούμε αν θα αποζημιώσουν όσους χάθηκαν λόγω έλλειψης εντατικής. Αγωγές στο κράτος χρειάζεται. Είναι υποχρεωμένο να παρέχει περίθαλψη. Και αν δεν έχει ΜΕΘ, τότε γιαυτό υπάρχει από το νόμο η δυνατότητα επίταξης των ιδιωτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή