Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Η Δημόσια Ολλανδική Τηλεόραση μας διασύρει για τον Μαρινάκη

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για justice

 

 

      Ένα άρθρο της κεντρικής σελίδας της Δημόσιας Τηλεόρασης της Ολλανδίας, NOS.nl (Nederlandse Omroep Stichting), με σχεδόν 85 εκατομμύρια επισκέψεις μηνιαίως, αποτελεί ένα δυσφημιστικό κατηγορητήριο για τη χώρα μας, την οποία παρουσιάζει περίπου σαν Κολομβία, με αφορμή τις δικαστικές περιπέτειες του εφοπλιστή – εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως μία τριτοκοσμική χώρα με διάτρητο νομικό σύστημα, το οποίο το εκμεταλλεύονται πλούσιοι και ισχυροί. Χρησιμοποιεί μάλιστα τέσσερις διαφορετικές φωτογραφίες του Μαρινάκη μέσα στο ίδιο άρθρο! Αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στα έργα και τις ημέρες του και ιδιαίτερα στις δικαστικές εμπλοκές της υπόθεσης του Noor One και των στημένων αγώνων, που κατέληξαν στην αθώωσή του. 

Το άρθρο εστιάζει στη στενή φιλία του εφοπλιστή με την οικογένεια Μητσοτάκη. Επισημαίνει, ότι ο πατέρας του Μαρινάκη ήταν καλός φίλος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ο ίδιος ο Βαγγέλης  Μαρινάκης είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη.

 Ο αρθρογράφος γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει»[...] «Το όνομά του εμφανίστηκε επίσης στην περίπτωση του Noor One, ενός πετρελαιοφόρου που μετέφερε το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης». Αναφέρεται, ότι η πλευρά Μαρινάκη έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς για εμπλοκή στην υπόθεση των ναρκωτικών, μιλώντας για πολιτικά κίνητρα και, μεταφέροντας δήλωση του ίδιου του Β. Μαρινάκη, « Δεν έχω να φοβηθώ γιατί δεν έκανα τίποτα κακό».

Το αφιέρωμα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κλείνει με τη φράση: «Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη».

Δημοσίευμα για Μαρινάκη

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 


 
 


 

Πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου