Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Στον «αέρα» οι επεκτάσεις της Αττικής Οδού προς Ραφήνα και Λαύριο!





Αποτέλεσμα εικόνας για αττικής οδος ραφήνα



 

      Στον «αέρα» φαίνεται πως είναι οι επεκτάσεις της Αττικής Οδού προς Ραφήνα και Λαύριο. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, είπε ότι «θα πρέπει να αποφασίσουμε πρώτα τί θα κάνουμε με το λιμάνι του Λαυρίου για να ξεκαθαριστεί και αν είναι βιώσιμο το έργο των επεκτάσεων, δεδομένου ότι το κόστος της επεκτάσεων αυτών προς Λαύριο και Ραφήνα φτάνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς θα συστήσουμε επιτροπή αρμοδίων επιστημόνων για να μας υποβάλει σχετικό πόρισμα». 

«Σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε, «όπως έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά, για μας έχει προτεραιότητα η επέκταση της δυτικής περιφερειακής Υμηττού μέχρι το Ελληνικό και το χώρο της ανάπλασης». 

Αποκάλυψε επίσης, ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση διαπραγματευόταν παράταση της εκμετάλλευσης της Αττικής Οδού, σε συνδυασμό με τις επεκτάσεις προς Λαύριο και Ραφήνα.

 

 

Πηγή: https://www.irafina.gr/ston-aera-i-epektasis-tis-attikis-odou-pros-rafina-ke-lavrio/

3 σχόλια:

  1. ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΛΑΤΣΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στείλανε τον προαστιακό στο πουθενά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν το αυθαίρετο Mall του Λάτση, για το Ελληνικό θα κωλώσουν; Του έδωσαν το Ελληνικό με εξευτελιστικούς όρους, τώρα του φτιάχνουν και τους δρόμους. Έχουμε δεσμευτεί, ομολογεί άλλος ένας Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή