Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο κεντρικός τραπεζίτης σε προεκλογική ομιλία του ´Αδωνη






Άδωνις και ζεύγος Στουρνάρα. Περιχαρείς άπαντες..
      Ο Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, πέραν κάθε δεοντολογίας και σεβασμού του θεσμικού του ρόλου, παρέστη χθες σε προεκλογική συγκέντρωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.


Βέβαια, είναι πολύ γνωστή, τόσο η προτίμησή του στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όσο και η συχνή αντιπαράθεσή του με την Κυβέρνηση. Όμως, αν και ώφειλε εκ της θέσεώς του, να προστατεύσει το κύρος του θεσμού που υπηρετεί, εν τούτοις δεν κράτησε καν τα προσχήματα, εκφράζοντας ανοικτά τη στήριξή του στη Ν.Δ. και μάλιστα στον Άδωνη!  



Οι σχέσεις με τον Άδωνη, το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ και η  δίωξη κατά της συζύγου


      Στουρνάρας και Γεωργιάδης διατηρούν στενές σχέσεις από την εποχή που διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, ως Υπουργοί Οικονομικών και Υγείας, αντίστοιχα. Μάλιστα, οι τότε υπεύθυνοι του Υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ ανέθεσαν απευθείας και χωρίς διαγωνισμό στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου, την οργάνωση του συνεδρίου «e-Health forum 2014», με αμοιβή 315.609 ευρώ. Για την υπόθεση έχουν ασκηθείς ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων, ανάμεσα στους οποίους και κατά της συζύγου του Γ. Στουρνάρα, η οποία διώκεται για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος...



3 σχόλια:

  1. ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί άλλο του μέλλει να κάνει; Έχει ανοικτές εκκρεμότητες.. Δεν είχε καθόλου άδικο η Κωνσταντοπούλου κάποτε, που απαιτούσε να προσαχθεί στην επιτροπή της Βουλής για να λογοδοτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θέλω αντιρρήσεις. Εμείς αποφασίζουμε (δια της ψήφου). Την μεν Ζωή εκτός Βουλής, τον δε Στουρνάρα, μόλις γίνει κυβέρνηση η Νουδού, να τον φάμε κατακέφαλα και ανεμπόδιστα. Αν όχι, στις 7 Ιουλίου, ιδού η Ρόδος!!



      Διαγραφή