Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Μια αιχμηρή δήλωση για το διορισμό του Δημ. Αβραμόπουλου, ως Επιτρόπου









      Προέρχεται από την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή






 

«Ο κ. Αβραμόπουλος έχοντας προϋπηρεσία στα πράσινα   κ ά γ κ ε λ α,   εξασφάλισε τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της γερμανικής Καγκελλαρίας για την τοποθέτηση του στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου.

 

Οι εντολές Σαμαρά στέλνουν τον “καγκελάριο” της Αθήνας στη μεγάλη πλατεία των Βρυξελλών στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της Ένωσης. Την ώρα που η ανθρωπιστική κρίση στον Ευρωπαϊκό Νότο δημιουργείται και κορυφώνεται από την Μερκελική ηγεμονία, η οποία αντικατέστησε την επιταγή της αλληλεγγύης με την ουτοπία της ομοσπονδοποίησης, επιβάλλεται η ανάδειξη προσώπων με επιδόσεις σε τομείς πέραν των δημοσίων σχέσεων και του φιλικού χτυπήματος στην πλάτη. Η επιλογή της   α π ρ α ξ ί α ς   για την αποφυγή της αποτυχίας δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό για ανθρώπους, που θα κληθούν να λάβουν λεπτές πολιτικές αποφάσεις για τις ζωές όλων μας. 

 

Είναι ολοφάνερο ότι η λήψη της απόφασης από τον κ. Σαμαρά πραγματοποιήθηκε με καθαρά κριτήρια κομματικού εφησυχασμού και τακτικής ισορροπιών σε μια κυβέρνηση που μέρα με τη μέρα παραδέχεται τις αποτυχίες της. 

 

Ευελπιστούμε ο κ. Αβραμόπουλος να αποδειχθεί πιο αποτελεσματικός ως Ευρωπαίος Επίτροπος από ότι ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς κατά τη θητεία του αρνιόταν να απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου και λάμβανε αποφάσεις για την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από τα μπράτσα των στρατιωτικών της χώρας μας».




2 σχόλια:

  1. Η Ραχήλ Μακρή διαθέτει αγωνιστικότητα και εντιμότητα. Από τους λίγους βουλευτές που ασκούν πραγματικά τα καθήκοντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου τυχαίο που δέχεται τόσες επιθέσεις και μάλιστα χυδαίες! Είναι πολύ δραστήρια. Δε βρίσκουν τί να της προσάψουν και ασχολούνται με τα στυλιστικά, τί φοράει κλπ. Σεξισμός στο τέρμα. Όποια βουλευτίνα τολμήσει να κουνηθεί, κάνουν τα ίδια. Π.χ. στην Κωνσταντοπούλου, στη Τζάκρη κλπ. Ακόμα και η Καϊλή που τόλμησε μια φορά να διαφοροποιηθεί, ο Ξυνίδης (ναι, ο πρώην υπουργός!!) την αποκάλεσε καλτσοδέτα!
      Δε θα έπρεπε να μας απασχολεί το ντύσιμο της Ραχήλ και οποιουδήποτε, είτε άντρα είτε γυναίκας, , εκτός αν κάνουμε ρεπορτάζ μόδας και ντυσίματος, οπότε μπορούμε να κριτικάρουμε.
      Το θέμα είναι τί λέει και αν είναι διαπλεκόμενη. Και σε αυτά παίρνει πολύ καλό βαθμό. Αν κάνει λάθη και υπερβολές; Είναι φυσικό και το έχει παραδεχθεί και η ίδια. Το θέμα είναι ότι θέλουν τις γυναίκες πολιτικούς, κότες. Έτσι και έχουν άποψη, τις κατακρεουργούν. Στην Ελλάδα είμαστε, απλά, ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...

      Διαγραφή