Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το βίντεο που σαρώνει με τη Δέσποινα Κουτσούμπα υποψήφια περιφέρειαρχη Αττικής

         

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, κατεβαίνει με παράταξη που υποστηρίζεται από το αριστερό κόμμα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Εδώ στην εκπομπή του MEGA "Ανατροπή", μία πανέξυπνη, ετοιμόλογη και μορφωμένη κοπέλα, "τα βάζει" συγχρόνως με  το  δημοσιογράφο - οικοδεσπότη Γ. Πρετεντέρη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βορίδη, τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χριστοδουλάκη, τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ και άλλους πρωτοκλασσάτους πανελίστες και   τ ο υ ς   κ ά ν ε ι   σ κ ό ν η!












   

           
             
                     

6 σχόλια:

  1. Απίστευτο. Αν και της επιτίθενται όλοι και με λύσσα, μη εξαιρουμένου και του Πρετεντέρη, τους αποστόμωσε! Χάνεται το κορίτσι σε ένα μικρό κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει αυτά ακριβώς που θέλουμε να βροντοφωνάξουμε όλοι μας. Λίγο δύσκολο να τη δούμε σε γνωστό κανάλι. Εξαιρετική πάντως, δεν τους άφησε σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κοπέλα είναι υποψήφια περιφερειάρχης, πρόεδρος των αρχαιολόγων και μετέχει σε ένα κόμμα που είτε μας αρέσει είτε όχι, πήρε και κάποιο μικρό ποσοστό στις εκλογές. Ομοίως και άλλλα κόμματα, νομίζω και οι οικολόγοι. Με ποιό κριτήριο τα κανάλια σπανίως εμφανίζουν τους εκπροσώπους των κομμάτων αυτών ή αναφέρονται σε αυτά και προτιμούν συνέχεια να μας δείχνουν το Σταύρο Θεοδωράκη με το σακκίδιο και τις αερολογίες του, που εκπροσωπεί τί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πρώτη γραμμη φυσικά, ο τραμπούκος με κοστούμι, ο Βορίδης και από πίσω οι άλλοι παλληκαράδες. Κάποια στιγμή ξύπνησε και κάτι ψέλλισε και ο Χριστοδουλάκης! Πάντως το υπομειδίαμα του γνωστού φοροτεχνικού των καναλιών, Τσαγκάρη τα λέει όλα... Ο δικηγόρος δίπλα, άγαλμα, νοκ άουτ!
    Τί αποδεικνύεται; Έτσι και κάτι MEGAλα κανάλια δεν κάνουν τους αβανταδόρους είτε καλύπτοντας συνεχώς τους "επικίνδυνους" ομιλητές είτε αποκλείοντάς τους τελείως από τα πάνελ, όλοι οι ευνοημένοι και προωθημένοι πολιτικοί δείχνουν τη γύμνια και την πλήρη ανικανότητά τους να υπερασπίσουν αυτούς που τους ανέδειξαν. Ανύπαρκτες οντότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χουνέρι που τους έκανε! Μετά απ' αυτό δε πρόκειται να ξαναδεί πάνελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Χρυσή Αυγή αύξησε ραγδαία τα ποσοστά της, επειδή πολλοί την ψήφισαν για να φοβηθεί το σύστημα. Φοβήθηκε το σύστημα; Όχι βέβαια, αφού αυτό την εξέθρεψε (στρατός, αστυνομία κανάλια, μυστ. υπηρεσίες).
    Το σύστημα περισσότερο θα φοβόταν άλλα κόμματα, π.χ. το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακόμα και κάτι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ... Όμως ο κόσμος είτε από έλλειψη πολιτικής παιδείας είτε γιατί έχει πλέον πειστεί πως η ανατροπή είναι κάτι κακό και κατά βάθος πιστεύει πως πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θά ναι, δηλ. θα ξαναέρθουν σύντομα οι καλές μέρες, δεν αποφασίζει να τρομάξει πραγματικά το σύστημα...
    Να μου το θυμηθείτε, στο τέλος θα μας αρκεί ένα πιάτο φαΐ αντί του αξιοπρεπούς μεροκάματου. Και στο βάθος θα μας κοιτούν με ένα αδιόρατο χαμόγελο ικανοποίησης το σύστημα και οι δικές του συνιστώσες. Πα να πεί οι μεγαλοκαρχαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή