Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Καννίβαλος βίασε και έφαγε Γερμανό τουρίστα, στη Γαλλική Πολυνησία!




Γαλλική Πολυνησία: Κανίβαλος βίασε και έφαγε Γερμανό τουρίστα! (photos)
Το ζευγάρι αμέριμνο στον εξωτικό παράδεισο, πριν το τραγικό συμβάν

 

 

Ποινή κάθειρξης 28 ετών επιβλήθηκε σε έναν 33χρονο, ο οποίος το 2011 βίασε, δολοφόνησε, έψησε και μετά   έ φ α γ ε   ένα Γερμανό τουρίστα σε εξωτικό νησί της Γαλλικής Πολυνησίας!  

Ο καννίβαλος συνελήφθη όταν η σύντροφος του άτυχου άνδρα, την οποία είχε βιάσει και κρατούσε δεμένη σε ένα δέντρο στη ζούγκλα, κατάφερε να δραπετεύσει ενημερώνοντας τις Αρχές για το τραγικό συμβάν. 

Οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα στις στάχτες μακάβρια ίχνη από το σώμα του 40χρονου, ο οποίος τεμαχίστηκε… 

      Το ζευγάρι ταξίδευε στην Γαλλική Πολυνησία με  ιστιοπλοϊκό.

 

                     Οι περίφημοι εξωτικοί προορισμοί

 

      Η Γαλλική Πολυνησία αποτελείται από πολλά νησιά στο Ειρηνικό Ωκεανό, με γνωστότερο την   Τ α ϊ τ ή.  Αρχικά αποτελούσε  υπερπόντια κτήση της Γαλλίας και αργότερα απέκτησε καθεστώς αυτονομίας. 

Το περιστατικό αυτό είναι ένα από αυτά που προκαλούν  σκεπτικισμό σχετικά  με τον τουρισμό σε δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς  και κυρίως για τη σκοπιμότητα της επιλογής τους. Πρόκειται για τόπους παραδομένους στη μεγάλη παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, που φυσικά δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξή τους παρά μόνο για τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει.

Χιλιάδες τουρίστες αρκούνται να κάνουν in μαζικό τουρισμό και να κλείνονται μέσα σε "φτιαχτούς" εξωτικούς παραδείσους χωρίς να γνωρίζουν τί γίνεται παραπέρα από το εξωτικό resort. Όσοι  ταξιδέψουν μεμονωμένα ή κυκλοφορήσουν έξω από τις περίκλειστες  τουριστικές εγκαταστάσεις, τους περιμένουν πιθανόν παντός είδους εκπλήξεις...

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου