Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αλαβάνος: Πρόταση αριστερής συνεργασίας για έξοδο από Ευρωζώνη

 

   

http://contramee.files.wordpress.com/2013/02/news-alekos-alavanos-attiki-150x150.jpg     Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο Αλέκος Αλαβάνος προτείνει τη συγκρότηση ενός λαϊκού μετώπου από ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, Σχέδιο Β' και άλλες αριστερές οργανώσεις αμέσως μετά τις ευρωκλογές, με στόχο την έξοδο από την Ευρωζώνη. 

Σημειώνει, ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα μπορεί να φέρει χρήματα για να κινηθεί η ελληνική οικονομία. 

Αρνητική η εκτίμησή του για το ΠΑΣΟΚ, για το οποίο πιστεύει ότι οι εκλογές θα είναι το κύκνειο άσμα του, αλλά και για το Ποτάμι, για το οποίο λέει χαρακτηριστικά, ότι δεν έχει νερό..

Τονίζει, πως «στην πραγματικότητα, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, συνωθούνται και διαγκωνίζονται για τη θέση που θα έχει ο καθένας στον διαμορφωμένο κεντρώο χώρο, που προσπαθεί να αποσπάσει από την αποκλειστική ηγεμονία της Δεξιάς, τις πολιτικές εντός ευρωζώνης».

1 σχόλιο:

  1. Το σπίτι μας καίγεται και εμείς έχουμε ακόμα θέματα ταμπού... Καθόλου δημοκρατικό να μη συζητούνται τέτοια θέματα στα ΜΜΕ και φυσικά να μην καλούνται σχεδόν ποτέ, όσοι υποστηρίζουν έξοδο από το ευρώ. Βλέπεις μας πλημμυρίσανε τα ποτάμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή