Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η "ληστεία" στην Κύπρο. (Από άρθρο του Γ. Δελαστίκ)









       Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο “ΕΘΝΟΣ” την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 χαρακτηρίζει «ληστή» από πολιτική σκοπιά, τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και υποστηριζόμενο από τον Αντώνη Σαμαρά...

Επισημαίνει μεταξύ άλλων:

       Η συναίνεση του Κύπριου δεξιού Προέδρου Ν. Αναστασιάδη σε λεηλασία όλων των καταθέσεων,  εντάσσεται σε σχέδιο που είχε εκπονήσει εκ των προτέρων, προκειμένου να μην προστατεύσει τους συμπατριώτες του που έχουν καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ, ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα των πλούσιων καταθετών!

Παγίδευσε τους πονηρούς, αλλά επαρχιώτικης νοοτροπίας Κυπρίους ψηφοφόρους και εξελέγη πανηγυρικά και δημοκρατικότατα Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ισχυριζόμενος προεκλογικά, ότι δήθεν έχει «στενές διασυνδέσεις στην Ευρώπη» και θα χειριζόταν άριστα το μνημόνιο πετυχαίνοντας «εξαιρετικούς» όρους. 

       Πλέον, το Βερολίνο με την ενεργό συνενοχή του Ν. Αναστασιάδη, στέλνει ένα νέο ανατριχιαστικό μήνυμα προς όλους τους λαούς της Ευρώπης, ότι ούτε οι δικές τους καταθέσεις είναι ασφαλείς.

Ασύστολο ψέμα η  εγγύηση των καταθέσεων μέχρι τα 100.000 ευρώ. Οι ευρωληστές της ΕΕ αρπάζουν κρατικά ομόλογα και καταθέσεις σε όποια χώρα γουστάρουν, όποια στιγμή το θελήσουν! 

Με «κυβερνήσεις Τσολάκογλου» καμιά αντίσταση σε επίπεδο ηγεσίας δεν είναι δυνατή. Εναπόκειται πλέον στους πολίτες να απαλλαγούν από τις γερμανόδουλες κυβερνήσεις  και να αντισταθούν στους Γερμανούς, όπως έκαναν οι πρόγονοί τους κατά τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

       Αναφορικά με την Κύπρο το σχέδιο του ταχύτατα εξελισσόμενου σε «Κύπριο Τσολάκογλου» από πολιτική σκοπιά, Νίκου Αναστασιάδη, είναι να… μικρύνει το ποσό που θα αρπάξει από τους μικροκαταθέτες ώστε ανακουφισμένοι να αποδεχτούν τη μοίρα τους!

Παράλληλα, συνεχίζονται με φρενιτιώδη ρυθμό οι προσπάθειες εξαγοράς ενός – δύο βουλευτών από τους 56 για να εξασφαλιστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία υπέρ της λεηλασίας των καταθέσεων. 

 

 

Όλο το άρθρο αναρτήθηκε σήμερα στο: http://seisaxthia.wordpress.com/2013/03/19/αναστασιαδησ

Η γελοιογραφία από beforeitsnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου