Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καταδικάστηκαν δήμαρχος και αντιδήμαρχοι

 

 

      Η υπόθεση έχει σχέση με τα προβλήματα ηχορύπανσης από κέντρα, που ως γνωστόν δεν ταλανίζουν μόνο το λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά όλη την Ελλάδα...

      Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης στο δήμαρχο Κοζάνης, σε δύο αντιδημάρχους, στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και σε δύο δημοτικούς συμβούλους. 

Η ποινή αφορά παράβαση καθήκοντος, επειδή οι καταδικασθέντες ως μέλη της δημαρχιακής επιτροπής δε σφράγισαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για το οποίο οι αρμόδιες αρχές είχαν καταλογίσει επανειλημμένως υγειονομικές παραβάσεις. 

      Είχε προηγηθεί μήνυση που κατέθεσε ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται το εν λόγω κατάστημα, για το το οποίο  η  διεύθυνση υγειονομικής υπηρεσίας Κοζάνης καταλόγισε τουλάχιστον τρεις φορές υγειονομικές παραβάσεις για ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου κ.λπ. 

Οι υποθέσεις έφτασαν στην τότε δημαρχιακή επιτροπή του δήμου Κοζάνης, στην οποία προεδρεύει ο δήμαρχος, ενώ συμμετείχαν και όλοι οι προαναφερθέντες. 

 

 

Πηγή: Μακεδονία

 

4 σχόλια:

  1. καλή αρχή
    άντε και στους δικούς μας, αλλά χωρίς αναστολή!!

    κάτοικος
    Αγίου Νικολάου, Αρτέμιδας ή Λούτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω να ξεφύγουν...Πολλά τα ανομήματα και σε πολλά μέτωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να αρχίσουν οι μηνύσεις και στη Λούτσα για την παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου τα μπαρ ηχορυπαίνουν ασύστολα νύχτα μέρα!!

    Λούτσα, η πόλη της παρανομίας και των νονών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ?ΞΕΡΕΤΕ?ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΙΓΕΝΤΕΣ?Πλακωστε τους στις μυνησεις και ζητατε ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.Εχετε δικαιωμα οι γειτονικες κατοικιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή