Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Γιατροί και νοσηλευτές καταγγέλουν διακρίσεις στην περίθαλψη Covid

 


Κοροναϊός - Οργή της συζύγου του 58χρονου στο Αγρίνιο που έδωσαν τη θέση ΜΕΘ  στο Μητροπολίτη | in.gr

 

 

 

      Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση, ότι ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμάς, μεταφέρθηκε, αμέσως μόλις χρειάστηκε, σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού (που θεωρείται η καλύτερη και πιο εξειδικευμένη για τον Covid) από νοσοκομείο του Αγρινίου, τη στιγμή που πάνω από 120 άτομα σε όλη τη χώρα περιμένουν διασωληνωμένοι εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας και μάλιστα οι ηλικιωμένοι διασωληνωμένοι ασθενείς δε μεταφέρονται ποτέ!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προχωρά σε μια σοβαρή καταγγελία για το θέμα, γνωστοποιώντας, ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ για πέντε ημέρες 50χρονος εμβολιασμένος, που περιμένει ακόμα για ένα κρεβάτι σε λίστα αναμονής. 

 

 

Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς - 12 χρόνια στο πηδάλιο της τοπικής μας  Εκκλησίας

 

                                 

                                       Η περίπτωση του  Μητροπολίτη 

 

 

    Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ασθένησε σοβαρά από Covid από τις 21 Νοεμβρίου. Αρχικά αρνούνταν να νοσηλευτεί, ωστόσο μετά από επιμονή των συγγενών, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Οι γιατροί όμως έκριναν, ότι είναι απαραίτητη η επείγουσα μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα. Έτσι, διασωληνώθηκε, για να μεταφερθεί σε ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», όπου έφτασε περίπου στις 6:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου. 

Έγινε ακόμη γνωστό, ότι και η αδελφή του Μητροπολίτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου λόγω κορωνοϊού και ότι επίσης νοσούν από την ίδια αιτία και άλλα άτομα του περιβάλλοντός του.

 

 

 

Σφοδρός αρνητής του κορωνοϊού, του εμβολίου, της μάσκας και της διασωλήνωσης...

 

 

 

      Ο Μητροπολίτης είναι σφοδρός αρνητής του κορωνοϊού και όλων των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης από τον ιό. Απέτρεπε τους πιστούς να φορούν μάσκες εντός των ναών, κηρύσσοντας χαρακτηριστικά: "... Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς. Δεν μολύνει ο Θεός! Ας το καταλάβουμε… Είναι χώρος άγιος, είναι ουρανός ο ναός”.  Ο ίδιος είχε επιλέξει να μη φορά μάσκα ούτε όταν συγχρωτιζόταν δημόσια με άλλα άτομα. 

Περιλαμβάνεται επίσης στους Αρχιερείς που δεν είχαν τηρήσει την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τη λήψη μέτρων κατά τις Ακολουθίες του Πάσχα, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία σε απειθαρχία των πιστών έναντι των υποδείξεων της Πολιτείας και των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου και να παραπεμφθεί στη Συνοδική Επιτροπή...  

 

 


1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή