Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Καταιγισμός παραλογισμού και αυθαιρεσίας





 Αποτέλεσμα εικόνας για desperate sketch




      Τουλάχιστον, σ' αυτή τη χώρα, δε μας αφήνουν να πλήξουμε. Απανωτές οι δυσάρεστες εκπλήξεις τελευταίως:

 - Στο φόρτε τους κάποιοι λειτουργοί της δικαιοσύνης: Ο Ρουπακιάς, σύμφωνα με την Εισαγγελέα, δεν επιτέθηκε στον Φύσσα μετά ναζιστικής κουστωδίας, συντεταγμένα και οργανωμένα. Όχι, τυχαία βρέθηκε εκεί, έτσι για ένα καφεδάκι ο άνθρωπος. Έ και μετά ...συνέβη ό,τι συνέβη.
Φαντάσου η Εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής να ήταν στη δίκη της Νυρεμβέργης. Κατά τη γνώμη της, όλα θα τα έκαναν οι δεσμοφύλακες του Άουσβιτς!


- Πιο προφανές δε γίνεται. Υπάρχει μελετημένη γραμμή για μπαράζ αστυνομικής βίας, προκειμένου να σπάσουν το ηθικό σε όσους σκεφτούν να αντιδράσουν, τώρα και στο μέλλον... Άσε που πολλοί επικροτούν, στα πλαίσια του "τάξις και ησυχία"...

- Μέσα σε όλα αυτά, ήρθαν και τα ...καλά νέα από τη Θεσσαλονίκη: Το ΚΑΣ ...ξανασυνήλθε γιατί δεν του άρεσε η προηγούμενη δική του απόφαση και έτσι απλά την άλλαξε! Αποφάσισαν, ολόκληρη βυζαντινή Πομπηία να την τεμαχίσουν να την ξανακολλήσουν και να την επανατοποθετήσουν. Γενικώς θα την κάνουν LEGO!!

-Α', επίσης, αν δεν το ξέρετε, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, Μπαλάσκας, οι ταράτσες των σπιτιών μας είναι πια δημόσια περιουσία. Π.χ. αν θελήσετε να βάλετε μόνωση, καλέστε  το  ...Δημόσιο.

      Σοβαρά και επικίνδυνα βέβαια είναι όλα αυτά, αλλά και το  φαιδρό στοιχείο δε λείπει. Πάντως είναι νομοτέλεια. Θα  επιστρέψουν σ' αυτούς, που καί τα στήνουν καί τα δημιουργούν. Κοινώς μπούμεραγκ...




Σκίτσο, από colleencoover.net 



1 σχόλιο: