Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τρις ισοβίτης στο ..άβατο του Αγίου Όρους!



















      Σε σκήτες και κελιά του Αγίου Όρους κρυβόταν τα τελευταία οκτώ χρόνια, ως δόκιμος μοναχός, υποτίθεται,  ο 48χρονος Κων/νος Κιούσης, καταδικασμένος ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών  τ ρ ε ι ς   φ ο ρ έ ς   σ ε   ι σ ό β ι α,   εννέα έτη και 69 μήνες, για σωρεία οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος του Δημοσίου.

Πρόκειται -κατά πληροφορίες- για πρώην δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος, ως ελεγκτής εσόδων -εξόδων των δήμων Δάφνης και Υμηττού, καταχράστηκε, το διάστημα από το 1995 έως το 2002, το χρηματικό ποσό των   9   ε κ α τ.   ε υ ρ ώ. 

Σε βάρος του, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν 13 δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, χρέη προς το δημόσιο κ.ά. 

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες για την ταυτότητά του και χθες το μεσημέρι συνελήφθη στις Καρυές του Αγίου Όρους από αστυνομικούς του οικείου τμήματος και αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

 

 

Πηγή: kathimerini.gr, gazzetta.gr

 



3 σχόλια:

  1. Κανένας καλόγερος θα διωχθεί για υπόθαλψη εγκληματία κλπ; Στη Διοίκηση του Αγίου Όρους θα αποδοθούν ευθύνες ή είναι άλλο κράτος εκεί; Θα μου πεις είναι άβατο εκεί. Κάτι ξέρουν και το φυλάνε ως κόρη οφθαλμού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΟΡΟΣ ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑ ΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΠΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΕΦΡΑΙΜ.

      Διαγραφή
  2. Είμαστε στο 2014 και ακόμα στην Ελλάδα της Ευρώπης, υπάρχουν άβατα και αυτόνομα και τελείως ανεξέλεγκτα σημεία, όπου κάθε τόσο πληροφορούμαστε για ασυλίες παρανομούντων! Επίσης το άλλο απίστευτο, να πηγαινοέρχονται πολιτικοί αρχηγοί ψάλλοντες, προσευχόμενοι και σταυροκοπούμενοι!!!!!!
    Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε ωστε να απαιτήσουμε ισονομία για όλους και να πάρουν τέλος τα πάσης φύσεως προνόμια των ρασοφόρων, που καμμία απολύτως σχέση δεν έχουν με το σεβασμό στα θρησκευτικά πιστευω των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή