Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Eπικαιρότητα για γέλια και για κλάματα

    

                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 διώκονται για κακούργημα οι υπεύθυνοι για την εγκατάλειψη των ολυμπιακών ακινήτων κόστους δισεκατομμυρίων. Ίσως αργήσαμε  ..λίγο, επειδή δεν είχαμε ιδέα τί απέγιναν τα ολυμπιακά έργα. Το πληροφορηθήκαμε ξαφνικά, μετά το παγκόσμιο διασυρμό μας, αφού η εικόνα των κατεστραμμένων ολυμπιακών εγκαταστάσεων έκανε το γύρο του κόσμου στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ με φωτογραφίες εγκατάλειψης που προκαλούν σοκ.

- Ρένα Δούρου: "Η πολιτική δεν είναι για μένα καρριέρα". Τί επαγγέλεστε είπαμε; Επίσης, μήπως να διορθώνατε λίγο τη θολούρα του βιογραφικού σας, γιατί πέραν του διπλώματος δασκάλας, δεν καταλάβαμε ποιές σπουδές ακριβώς και πού, έχετε κάνει;

- Όλοι οι Έλληνες ελέγχουν πλέον αν έχουν ..ελληνικό πόδι, σαν τις  Καρυάτιδες της Αμφίπολης (για του Ερεχθείου θα σας γελάσω), όπως μας διαβεβαίωσε η καθηγήτρια Πανεπιστημίου (ναι, είναι!) Άννα Παναγιωταρέα, που πηγαινοέρχεται στην Αμφίπολη,  συνομιλεί με τις Καρυάτιδες, βγάζει selfies  κλπ.

- Η Έλλη Στάη, αυτή η μεγάλη μορφή της δημοσιογραφίας, οργίστηκε τα μάλα επειδή την απέρριψαν στο ΜΕΓΑ, ως ηλικιωμένη! Αμέσως αμολήθηκε στα ΜΜΕ και έβγαλε ως άλλη Πασσιονάρια κάτι όψιμους δεκάρικους  περί ρατσισμού και σεξισμού, μετά σκόρπισε φωτό της σε πλήρη φόρμα από αγώνα δρόμου και καπάκι να και μια συνέντευξη, όπου εσεμνύνθη για τη μεγάλη ομορφιά της και για το πόσοι τής ρίχνονταν ...προ 40ετίας!

- Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, το ξεκατίνιασμα δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα, αλλά συμβαίνει και στη Γερμανία. Ο Χέλμουτ Κολ, εις τας δυσμάς του βίου του, άσκησε σοβαρή κριτική στην πολιτική της Μέρκελ, κατηγορώντας την, ότι ως νέα δεν ήξερε πώς να φάει με μαχαιροπήρουνα! Τελικά η Άνγκελα έμαθε πολύ καλά και προς το παρόν έχει στο πιάτο της όλη την Ευρώπη! 

 

      Εν τω μεταξύ, ούτε που προλάβαμε να μάθουμε πότε θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις ή πόσες χιλιάδες θα απολυθούν ή γιατί οι τιμές των τροφίμων δεν πέσανε ακόμα, όπως υπεσχέθη ο μέγας Γιακουμάτος, διότι τώρα ασχολούμεθα με Αμφίπολη, άσε που σκάει και κάτι για το αρχαίο ναυάγιο των Αντικυθήρων, έχουμε και τις γιάφκες με τους τρομοκράτες... Οπότε, όοοταν τελειώσουν αυτά, θα μάθουμε με ησυχία πόοοσο βαθειά θα μας έχουνε χώσει...

  


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη, αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε κατά λάθος! Το κείμενο είχε ως εξής:
      " Προσοχή μην το πάρει είδηση η Χρυσή Αυγή! Θα μας ...ξεκαλτσώνει για να δει ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΑΡΙ!"

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη ανακάλυψη της Παναγιωταρέα! Τώρα δε χρειάονται πολυδάπανα και χρονοβόρα τεστ DNA. Αρκεί μια απλή ματιά στα δάχτυλα του ποδιού!!!

      Διαγραφή