Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σοκ από τις εξομολογήσεις του Ζεράρ Ντεπαρντιέ



 

 

 

 

  

 

        Πριν λίγα χρόνια είχε πάλι σοκάρει, λέγοντας πως στην εφηβεία του  είχε εμπλακεί σε βιασμό. Τώρα ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ (Gérard Depardieu), στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Ca c’est fait comme ca» («Συνέβη έτσι απλά»), θέλησε να εξομολογηθεί στο κοινό του,  όλες τις ακραίες και σκοτεινές πτυχές της ζωής του... 

Προερχόμενος από μια πολύ φτωχή οικογένεια, με έναν αδιάφορο και αλκοολικό πατέρα, έζησε άθλια παιδικά χρόνια. Άκουγε συχνά τη μητέρα του να αφηγείται απόπειρες άμβλωσης με ανατριχιαστικές μεθόδους, προκειμένου να μην τον γεννήσει. «Η οικογένειά μου ήταν τόσο φτωχή, που συχνά βοηθούσα την μητέρα μου να ξεγεννήσει τα αδέρφια μου, μιας και οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά για μαιευτήριο», γράφει χαρακτηριστικά.

Αναγκάστηκε από πολύ νωρίς να βρει τρόπους να επιβιώσει και ήδη από τα 10 του ζούσε στους δρόμους. Σιγά - σιγά κατέληξε να βγάζει τα προς το ζην παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες σε άντρες, τους οποίους εν συνεχεία λήστευε, πολλές φορές! Συμμετείχε σε τυμβωρυχίες για να κλέβει από τους νεκρούς παπούτσια και κοσμήματα! Στα 16 του μπήκε ακόμα και στη φυλακή για κλοπή αυτοκινήτου. Επίσης το Μάη του ’68, παραδέχεται πως έκλεβε φοιτητές που έπαιρναν μέρος στις πορείες. Η ζωή του άλλαξε όταν τον ανακάλυψε ένας ομοφυλόφιλος κυνηγός ταλέντων και τον στήριξε οικονομικά να σπουδάσει ηθοποιία.

 

 

                             Η κακή σχέση με τα παιδιά του και η ζωή με το αλκοόλ

 

 

       Ομολογεί πως αισθάνεται άσχημα, επειδή απέτυχε παταγωδώς ως πατέρας, έχοντας κακή σχέση με τα παιδιά του, τα οποία συχνά τον κατηγορούσαν στον τύπο για αδιαφορία και απουσία. Αποκορύφωμα, ο θάνατος του γιου του Γκυγιώμ, επίσης ηθοποιού,  στα 37 του χρόνια. Η σύντομη ζωή του υιού Ντεπαρντιέ στιγματίστηκε από βία, καταδίκες σε φυλάκιση, αλκοόλ και ναρκωτικά...

       Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ομολογεί,  πως σήμερα πίνει μέχρι και  1 4   μ π ο υ κ ά λ ι α   α λ κ ο ό λ   καθημερινά και πως δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν είναι πιωμένος. 

 

 

Gerard Depardieu as Alexandre Dumas

 

 

 

                             Η εξομολόγηση και η σκληρή αλήθεια 

 

 

        Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ο Ντεπαρντιέ εξομολογείται εκ του ασφαλούς, αφού είναι πλούσιος και διάσημος. 

Σίγουρα δεν είναι η οικονομική ανάγκη που τον ώθησε να "ξεγυμνωθεί" μπροστά στους θαυμαστές του. Είναι προφανές πως τον βαραίνει το παρελθόν και τον λυτρώνει αυτή η δημόσια αποκάλυψη της σκοτεινής πλευράς της ζωής του. 

Αναμφισβήτητα όμως, η αυτοβιογραφία του μας προκαλεί να δούμε την  ω μ ή   π ρ α γ μ α τ ι κ ό τ η τ α   πίσω από την ιλλουστρασιόν ζωή των διάσημων και των αστέρων και πράγματα  που άλλοι αποκρύπτουν επιμελώς, δια βίου μάλιστα. Όσο και αν σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, το γεγονός τού πιστώνεται θετικά...

 

 

Φωτ. από pluzcinema.com και telegraph.co.uk

 

 

 


To… κακό του παρελθόν θυμήθηκε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην αυτοβιογραφία του με τίτλο: «Έτσι απλά συνέβη». Ο γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχής της ζωής του. Γυρνώντας το χρόνο αρκετά χρόνια πίσω, όταν ακόμη δεν ήταν γνωστός, ο 65χρονος Ζεράρ γράφει για πληρωμένο σεξ, ληστείες ακόμη και φυλακή! Μικρό παιδάκι ακόμη θυμάται τη μητέρα του να του λέει πώς προσπαθούσε να τον σκοτώσει ενώ ήταν έγκυος.
«Χρησιμοποιώντας βελόνες πλεξίματος προσπαθούσε να αποβάλει» εξομολογείται ο Γάλλος ηθοποιός. Στα δέκα του χρόνια -εύκολα έμοιαζε για 15- άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους και γρήγορα κατάλαβε πως ελκύει τους άντρες.
«Ήξερα από τότε που ήμουν νέος ότι αρέσω στους γκέι» γράφει και συνεχίζει πως όταν οι άντρες τον πλησίαζαν ζητώντας του σεξ «εγώ απλά τους ζητούσα χρήματα».
Στα 16 του πέρασε τρεις εβδομάδες στη φυλακή για την κλοπή ενός αυτοκινήτου αλλά δεν άργησε να συνεχίσει την «καριέρα» του ως… ζιγκολό. Μάλιστα υπήρχαν φορές που έκλεβε τους πελάτες του. «Στα 20 μου πια ο κακοποιός “ζούσε” μέσα μου» γράφει ο Ζεράρ αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως τον γλίτωσε από την ανέχεια ένας γκέι «κυνηγός» ταλέντων.
Σε άλλο σημείο της αυτοβιογραφίας του παραδέχεται πως κατά καιρούς βοηθούσε έναν άντρα στην εκταφή νεκρών με στόχο να κλέψουν από τους νεκρούς από κοσμήματα μέχρι και… παπούτσια.
Πρόσφατα αποκάλυψε πως πίνει 14 ποτήρια την ημέρα, ξεκινώντας από σαμπάνια και καταλήγοντας το βράδυ σε ουίσκι. Ισχυρίζεται πως αυτό δεν είναι σημάδι αλκοολισμού αλλά χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου με φοβίες. «Είμαι παθιασμένος με τον χτύπο της καρδιάς μου, με το γουργούρισμα που κάνουν τα έντερά μου, τον ήχο που κάνουν οι αρθρώσεις μου» γράφει και συνεχίζει: «Για να μην τα ακούω όλα αυτά, για να μην τρελαθώ άρχισα να πίνω τόσο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είναι μεθυσμένος».
Ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται και στη φιλία του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά. «Θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί. Όπως και για εμένα, έτσι και για εκείνον (τον Πούτιν) κανένας δε θα στοιχημάτιζε ούτε μια δεκάρα όταν ήμασταν 15».
- See more at: http://ikypros.com/?p=49209#sthash.t3xKt8wf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου