Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Μάιος '22: Το βίντεο της επίσκεψης Δόμνας Μιχαηλίδου στην Κιβωτό


 

 

              

          

 

 

    

      Στις 18 Μαΐου 2022, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, είχε  επισκεφθεί, στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της, την Κιβωτό του Κόσμου. Όπως φαίνεται στο βίντεο της επίσκεψης, εκθειάζει καταχαρούμενη και ικανοποιημένη το έργο του πατρός Αντωνίου, κατά κόσμον Αντωνίου Παπανικολάου, περιηγείται και θαυμάζει εκστασιασμένη τους χώρους. Διαπιστώνει ότι υπάρχει φροντίδα, δημιουργικό περιβάλλον και δηλώνει, ότι η Κιβωτός έχει προδιαγραφές και  προσωπικό εξειδικευμένο. Τα βρήκε όλα τέλεια και θαυμαστά!!! 

 

Τώρα, δηλαδή λίγους μήνες μετά, δηλώνει χωρίς να ντρέπεται, ότι δεν ήξερε τίποτα και αναμένει τα πορίσματα της Εισαγγελίας και του ΣΔΟΕ. Περιοδεύει δηλαδή τις δομές παιδικής προστασίας, με πλατιά χαμόγελα και επαίνους, χωρίς να γνωρίζει τί συμβαίνει εκεί και χωρίς να έχει καμμιά απολύτως εποπτεία το επιτελείο της.  Της αρκεί καμμιά επίσκεψη, με τα κανάλια να περιμένουν να καλύψουν τις δημόσιες σχέσεις της και εκεί τελειώνει ο ρόλος της. 

 

Το μόνο που δεν πέρασε από το μυαλό της Δόμνας Μιχαηλίδου, είναι, ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά της: να ελέγχει τα πάντα στα ιδρύματα αυτά και όχι να έρχεται σήμερα να δηλώνει πως δεν ξέρει το υπουργείο ούτε πόσα παιδιά είχε στην πραγματικότητα η Κιβωτός και να μιλάει για πλασματικούς αριθμούς κλπ! 

 

Σε οποιαδήποτε χώρα, όπου οι πολιτικοί σέβονται τους πολίτες, η κυρία Μιχαηλίδου θα αποτελούσε παρελθόν τόσο από την κυβέρνηση, αλλά και από το πολιτικό σύστημα της χώρας.


 

 

 

Πηγή: 

 https://www.newsbreak.gr/politiki/395688/kivotos-toy-kosmoy-to-vinteo-poy-kaiei-tin-domna-michailidoy/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery&tblci=GiB-YWP7Zatzb8W-TYS9t30I-H5wJ6dmc6PgKlvQy-m4SCCAm1EotIGK4NPHw8JQ#tblciGiB-YWP7Zatzb8W-TYS9t30I-H5wJ6dmc6PgKlvQy-m4SCCAm1EotIGK4NPHw8JQ *






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου