Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Μητροπολίτες ζητούν μηνιαίο επίδομα βενζίνης


 


 

 

     Μηνιαία επιχορήγηση βενζίνης ζητά με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, κ. Μακάριος, για τον ίδιο και τους Μητροπολίτες Ζιχνών, Λήμνου, Γρεβενών, Σιατίστης, Σάμου, Καρπενησίου, Γόρτυνος, Μάνης, Κονίτσης, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. 

 

«Φανταστείτε κ. πρωθυπουργέ ότι πολλοί από μας, για την κάθοδό μας στην Αθήνα λόγω του υπέρογκου ποσού μετακινήσεως με Ι.Χ. από τη μια άκρη της Ελλάδας στο κέντρο στην Αθήνα, χρησιμοποιούμε και τα λεωφορεία» τονίζει στην επιστολή του, ο εν λόγω Μητροπολίτης.

 

Επειδή η επιστολή υπογράφεται μόνον από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, ο οποίος ζητά να δοθεί το επίδομα και σε άλλες εννιά Μητροπόλεις, εικάζεται πως οι άλλοι Μητροπολίτες μάλλον δίσταζαν να ζητήσουν οι ίδιοι το επίδομα, αλλά παρ'  όλα αυτά, δεν τους ενοχλεί να το ζητήσει άλλος Μητροπολίτης για λογαριασμό τους... 


Στην επιστολή αποκαλύπτεται, ότι επίδομα βενζίνης ελάμβαναν οι Μητροπόλεις στο παρελθόν και επίσης, μάθαμε, ότι καθημερινά οι Μητροπολίτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στο λαό  ("...Νομίζω λοιπόν, ότι αξίζει τον κόπο να βοηθηθούμε, όταν μάλιστα διαρκώς και καθημερινώς εκδαπανώμεθα υπέρ του λαού μας, όπως και Σεις...").


Όλη η επιστολή, εδώ: https://www.oncamera.gr/eidiseis/ellada/item/38057/mitropolitis-zita-apo-ton-mitsotaki-epichorigisi-venzinis/?fbclid=IwAR2aFu29Y2aUxobCRUnHKaCozpHRL_8rz9mO9nP3FwMwI8kFGG08QDi74WU

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Κατάντησαν να χρησιμοποιούν λεωφορεία!!! Θεέ και κύριε!!! Πού φθάσαμεν!!! Οι Μερσεντάρες τους έχουν άδεια ρεζερβουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή