Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ο Σπύρος Λάτσης, ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο







       


      Σύμφωνα με τη λίστα Forbes για το 2019, Ο Σπύρος Λάτσης, γιος του Γιάννη Λάτση, είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο. Είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ασχολούνται με τα ναυτιλιακά, μέσω της Latsco Shipping, έχουν επενδύσεις στον τραπεζικό τομέα, σε ακίνητα και πετρέλαια, καθώς διαθέτουν ποσοστό στα Ελληνικά Πετρέλαια, στη Lamda Development και στην EFG International.

Χτες μάλιστα έγινε γνωστό, πως ο Σπύρος Λάτσης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της αμφιλεγόμενης επένδυσης στο Ελληνικό, όπου θα κατασκευαστούν 6 ουρανοξύστες 200 μέτρων, καζίνο, πολυτελείς κατοικίες κλπ.  

Η λίστα Forbes περιλαμβάνει 2.208 δισεκατομμυριούχους από 72 χώρες και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται τέσσερις Έλληνες. Εκτός από τον Σπύρο Λάτση, φιγουράρουν τα ονόματα του Φίλιππου Νιάρχου, του Αριστοτέλη Μυστακίδη και Βαρδή Βαρδινογιάννη.



 

1 σχόλιο:

  1. Με τιποτα δε σωζεται το ερμο το Ελληνικο.. Θα μας κοτσάρει τωρα και τους ουρανοξυστες, οπως αφησε πισω του αυτο το ανεκδιηγητο mall με το ετσι θελω. Μεχρι και γραμμη του προαστιακου επεβαλε στο πουθενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή