Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Αίφνης ενεργοποιήθηκαν τα ανακλαστικά της Εκκλησίας για τον Βελόπουλο!





Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα συνοδοσ      Τηλεοπτικές αγυρτείες στυλ Βελόπουλου, Λιακόπουλου κ.ά. συμβαίνουν εδώ και χρόνια. Σε παρόμοιες εκπομπές μάλιστα, γίνεται, με πολλούς τρόπους,  εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος,  προσβολή του θείου κλπ. Παρ' όλα αυτά, ουδέποτε η Εκκλησία παρενέβη, ως ώφειλε άλλωστε.

Ξαφνικά, μόλις μερικά 24ωρα πριν τις εκλογές, μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος έσπευσαν ομαδόν να κατακεραυνώσουν τον Βελόπουλο, με πολύ σκληρά λόγια, για το θέμα των επιστολών του ...Ιησού. Την ίδια στιγμή και έτερος μητροπολίτης υπαγόμενος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, προέβη σε ανάλογες δηλώσεις, μακροσκελείς κιόλας,  που παραπέμπουν και "φωτογραφίζουν" πάλι τον Βελόπουλο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο εκλογικό επιτελείο της Ν.Δ, που κινητοποίησε, ταχύτατα και ταυτόχρονα, Ελλαδική Εκκλησία και  Πατριαρχείο! Αν είναι δυνατόν τώρα να χάσουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία από τον Βελόπουλο, που έλαβε απροσδόκητα 4% στις ευρωεκλογές. Πρέπει το χριστεπώνυμο πλήρωμα να συνέλθη πάραυτα!

Τώρα για τα όψιμα ανακλαστικά της Εκκλησίας, τί να σχολιάσει κανείς; Μήπως θα είναι η πρώτη φορά που τίθεται στην υπηρεσία της πολιτικής και των κομμάτων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου