Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τέλος οι χημειοθεραπείες στο Λαϊκό!




 















        Σε απόγνωση είναι οι καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο «Λαϊκό», αφού και χθες, για δεύτερη συνεχόμενη Πέμπτη, δεν έγιναν χημειοθεραπείες στο αιματολογικό τμήμα, λόγω έλλειψης των αντίστοιχων χημειοθεραπευτικών φαρμάκων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να επιδεινωθεί η κατάστασή τους, όπως κατήγγειλε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.
Ανέφερε επίσης, ότι αυτό   σ υ ν έ β η   κ α ι   τ ο ν   Ι α ν ο υ ά ρ ι ο   στο ίδιο νοσοκομείο και ότι μέχρι στιγμής βοηθούσαν με όσα αποθέματα φαρμάκων είχαν, σύλλογοι και κοινωφελείς οργανώσεις!
Πάντως σήμερα το μεσημέρι, το Υπουργείο Υγείας έσπευσε να γνωστοποιήσει, πως το πρόβλημα ήδη διευθετείται, μετά από συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας τού ΕΟΦ και του ΕΟΠΥΥ με τη φαρμακευτική εταιρεία που προμηθεύει το Νοσοκομείο...



 Πηγή: news247.gr (από ΑΠΕ), onmed.gr




2 σχόλια:

  1. Μόνο για μίζες βρίσκονται λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή