Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος


 
  
    

       «Πλεύση Ελευθερίας» ονομάζεται ο νέος πολιτικός φορέας που ιδρύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και θα παρουσιαστεί σε ανοιχτή συγκέντρωση, την ερχόμενη Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μ.μ., στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44).  Δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για το χαρακτήρα του νέου κόμματος, η σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:  




- «Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι».

- «Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών.

- Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δε σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν», σημειώνεται.



Image result for πλευσηΣχετικά με τους πόρους του νέου κόμματος, επισημαίνεται: «Δε λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας».




                    Σχόλια στα social media και η ...Μπουμπουλίνα



      Η ανακοίνωση του νέου κόμματος προκάλεσε, όπως είναι λογικό, σειρά αντιδράσεων στον τύπο και ιδιαίτερα στο Twitter, που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός με το δικό τους τρόπο. Άκρως επιτυχημένο το φωτομοντάζ που κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως Μπουμπουλίνα!



τσαλικηηη.jpg






3 σχόλια:

  1. Έντιμη, μαχητική, καταρτισμένη. Υπήρξε υπερβολικά επίμονη σε κάποιες περιπτώσεις και έναν εγωισμό τον έχει, όμως επαληθεύτηκε στα πάντα, π.χ. λίστα Λαγκάρντ κ.ά. Της αξίζει με το παραπάνω να είναι αρχηγός κόμματος, ειδικά όταν τη συγκρίνει κανείς με τον Τσίπρα, που δεν είναι τίποτα παρά πάνω από ενα παλιόπαιδο (μην πω τίποτα χειρότερο) ή τον Κυριάκο του Μητσοτακέικου του χωμένου με τα μπούνια στη Siemens και στους Χριστοφοράκους...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όχι; Να μπει στη Βουλή, θα είναι η καλύτερη εκδίκηση για το άθλιο bullying που έχει δεχτεί, ως γυναίκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..... ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή