Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο Ν. Δένδιας προβλέπει νέο τρομοκρατικό χτύπημα



 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

      Ο Νίκος Δένδιας "ξαναχτύπησε". Πρόσφατα, ακριβώς αμέσως μετά τη δολοφονία των δύο νεαρών χρυσαυγιτών, είχε σπεύσει να ...αποφανθεί για τα αίτια, προτού καν επιληφθεί και αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Τώρα σε συνέντευξή του στη "Real News", αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέου τρομοκρατικού χτυπήματος!  Όσον αφορά το στόχο, δήλωσε, ότι «θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε».

Συμπτωματικά, η δήλωση - προφητεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,  συμπλέει με την πρόσφατη του πρωθυπουργικού συμβούλου κ.  Χ ρ ύ σ α ν θ ο υ    Λ α ζ α ρ ί δ η, πως θα «έρθουν και άλλοι νεκροί»! 

 

       Λαλίστατα τα κυβερνητικά στελέχη σε προβλέψεις περι τρομοκρατικών χτυπημάτων! Πάντως θα ήταν καλύτερα να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό, πως γίνεται να είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που επί 30 συναπτά έτη, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να εξαρθρώσει την τρομοκρατία, αλλά μυστηριωδώς  εμφανίζονται συνεχώς νέοι πυρήνες...

 

 

4 σχόλια:

  1. Είναι αυτονόητο. Να τους καλέσει ο Εισαγγελέας για να του εξηγήσουν, πού βασίζουν τις προβλέψεις αυτές, που όχι μόνο τις πετάνε κάθε τόσο, αλλά τους "βγαίνουν" κιόλας.
    Ο Δένδιας ώφειλε να έχει παραιτηθεί, διότι το μόνο που έχει καταφέρει, είναι κάτι περίεργες και άστοχες διαπιστώσεις εκ των υστέρων. Τη δουλειά του όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να βαλουμε και τι δηλωσε ο ΒΥΡΩΝ και δεεεεεεσαμε. Πρωην ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργος και αυτος..... ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟ ,,που τον στειλαμε με υψηλο μισθο στας Ευρωπας,αυτος ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας απειλεί ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ...κόμης της Κέρκυρας αυτό το ρόλο φιλοδοξούσε στη ζωή του; Να "προβλέπει" δολοφονίες; Κατάντημα πολιτικού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή