Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μια απρόβλεπτη παρέμβαση από τα θεωρεία της Βουλής. Όμως καθόλου άγνωστη η γυναίκα....






 

 

 

       Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την ώρα που στο βήμα της Βουλής μιλούσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επί του πολυνομοσχεδίου, που αφορά το τρίτο σκληρό μνημόνιο. Απευθυνόμενος στο Σώμα, έκανε λόγο για το δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα από τα θεωρεία να σηκωθεί όρθια και να φωνάξει:

 

 "Ο ελληνικός λαός, κ. Τσίπρα, ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα". Η γυναίκα ύψωσε μάλιστα μία μπλούζα λευκή, στην οποία ήταν γραμμένο ένα σύνθημα περί "δημοκρατίας". 

 

Ο Τσίπρας μόλις άκουσε τη φωνή γύρισε το βλέμμα του προς τα θεωρεία, χωρίς όμως να διακόψει την ομιλία του και σχολίασε, ότι "η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας". Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα  Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε στο θεωρείο: "Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε το λόγο". Η παρέμβαση από το θεωρείο απαγορεύεται, οπότε το γεγονός προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς.

 

 

                                                    Ποιά είναι η γυναίκα 

 

 

        Είναι απορίας άξιον, που ο τύπος σχολίασε το γεγονός, αναφερόμενος σε μία άγνωστη γυναίκα. Πολύ ενημερωμένοι δημοσιογράφοι! 

Όμως, πρόκειται για την   Α υ γ ή   Β ο υ τ σ ι ν ά,   ένα θαρραλέο άνθρωπο, με παρρησία, που υποδεικνύει σε όλους μας, συνεχώς, πώς πρέπει να είναι ο συνειδητός και ενεργός πολίτης. 

Τη γνωρίσαμε στη εκπομπή "Στον Ενικό" του Χατζηνικολάου, πριν δύο χρόνια, σε παρέμβαση - καταπέλτη εναντίον τού τότε Υπουργού Εργασίας Ν. Βρούτση. Απλά, αποστωμοτική! Ιδού το βίντεο:   



               
                  






1 σχόλιο:

  1. Γιατί να μην πολιτεύονται τέτοια άτομα και πολιτεύονται τοσα ξόανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή