Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Οι ουρές που δε "βλέπουν" τα ξένα ΜΜΕ




 

Τεράστιες ουρές σε ΑΤΜ και βενζινάδικα

 

 

Το γύρο του κόσμου κάνουν από χτες οι φωτογραφίες με τις ουρές στα ΑΤΜ των ελληνικών τραπεζών (για τις ουρές στα βενζινάδικα και στα σούπερ-μάρκετ, ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα).

 






Όμως αυτές οι ουρές των ανθρώπων που συνωστίζονται καθημερινά στον ΟΑΕΔ εδώ και πέντε χρόνια, δεν τους λένε τίποτα.

 

 

Η Ελλάδα με το  ε ν ά μ ι σ υ   ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι ο   α ν έ ρ γ ο υ ς  αφήνει τους πάντες, παγερά αδιάφορους..

 

 

 

3 σχόλια:

  1. ΟΧΙ δαγκωτο. Οχι ανεξαρτητως κειμενου. Ο,τι και να μου προσφερουν, η απαντηση μου θα ειναι ΟΧΙ.
    Μετα απο 5 χρονια ληστειας, εξοντωσης, καταστροφης και εκδιωξης της ελληνικης νεολαιας στην μεταναστευση, η απαντηση δεν μπορει να ειναι αλλη απο ΟΧΙ. Τι μπορει να εχει αλλαξει, ωστε η επιχειρηση εξοντωσης του λαου μας και η αρπαγη της χωρας μας, να σταματαει ξαφνικα. Τιποτα! Αν εμφανιστουν με διαφορετικες προτασεις, θα ειναι εκ του πονηρου. Θα ειναι για να μας παγιδευσουν. Θα ειναι για να υφαρπασουν την συγκαταθεση μας για την τελικη μας εξοντωση.
    Με το δημοψηφισμα αυτο, μπορουμε να εξοντωσουμε το θηριο. Ειναι η μια και μοναδικη ευκαρια μας,να φυγουμε προς το φως ή να κατρακυλυσουμε στα ταρταρα.
    Η μαχη της κυριακης, ειναι μαχη νοκ-αουτ. Αν ψηφισομε ΝΑΙ, θα εχομε υπογραψει την γενοκτονια μας. Αν πουμε ΟΧΙ θα εχουμε υπογραψει την δικη τους.
    Η μαχη της κυριακης, ειναι η μητερα των μαχων, μεταξυ των δυναμεων υποδουλωσης και καταστραφης, και των δυναμεων ελευθεριας και δημοκρατιας.
    Σκεφθειτε, ολοκληρη η ανθρωποτητα παρακολουθει με κομμενη την ανασα το δημοψηφισμα στην χωρα μας. Γιατι γινεται αυτο?
    Αυτο γινεται, διοτι εδω στην δικη μας χωρα, οι δυναμεις υποταγης της ανθρωποτητας αποφασισαν να παραδειγματισουν οσες χωρες σηκωσουν αναστημα, στις δολοφονικες τους πολιτικες.
    Ενα ΟΧΙ θα εκτιναξει τον φιλελληνισμο σε πρωτογνωρες κορυφες παγκοσμιως.
    Ενα ΝΑΙ, θα δημιουργησει παγκοσμια καταθλιψη στους λαους της γης.
    Σε εμας ελαχε ο κληρος να πουμε το μεγαλο ΟΧΙ.
    Ενα ΝΑΙ, σημαινει ενα ξεροκομματο με τις διαβοητες δοσεις, μεχρι να αποφασισουν να μας τελειωσουν οριστικα. Ετσι μια λαμπρη χωρα και ενας λαμπρος πολιτισμος θα σβησουν ταπεινωμενα και εξεφτελισμενα.
    Το θελομε αυτο?
    Μπορουμε να ζυγιαζουμε μια συνταξη με το μελλον των επομενων γενεων? Θα δεχτουμε να πουμε ναι σε φονιαδες-τοκογλυφους, των οποιων τις προθεσεις νοιωσαμε στο πετσι μας, για να εξασφαλισομε τα ψιχουλα τους?
    Για καποιους λογους πηραμε στα χερια μας ενα δημοψηφισμα φωτια. Ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο. Μεχρι τωρα, ολα αποφασιζονταν πισω απο την πλατη μας. Ακομη και το ενα δημοψηφισμα που εγινε το 74, εγινε για να εξυπηρετηθουν σκοπιμοτητες των συμφεροντων που τοποθετησαν τον καραμανλη στην πρωθυπουργια. Ηταν ενα δημοψηφισμα με γνωστο αποτελεσμα.
    Τωρα ομως οι συγκυριες μας δινουν την μια και μοναδικη ευκαρια να αποφασισομε πραγματικα για την πατριδα μας.
    το ΟΧΙ μας, πρεπει να κανει 7 φορες τον γυρω της γης, οπως η εκρηξη του κρακατοα.
    Η Ελλαδα πρεπει να φωναξει :ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ. Μια φωνη, που θα ακουστει σε καθε πολη και χωριο του κοσμου. Σε καθε καταπιεσμενη γωνια της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφουμε όλα όσα λέτε. Η μόνη παρατήρηση: Ο σημερινός Έλληνας είναι πολύ κιοτής. Αυτή η τούρκικη λέξη του ταιριάζει. Δεν έχει πολιτική ωριμότητα και αναζητεί την ευκολία. Μπορεί να ξέρει ποιός είναι ο σεντερ φορ της τάδε ομάδας ή ησυμβία του να είναι ενημερωμένη ποιο χρώμα φοριέται φέτος. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι αυτές τις μέρες έπεσαν αμύθητα ποσά για να μη φανεί μεγάλη πτώση των δεικτών στις αγορές μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος; Δεν είδατε που οι περισσότεροι αναμασούν την καραμέλα ότι με το δημοψήφισμα μας ρίχνουν το μπαλάκι να αποφασίσουμε εμείς; Έτσι βλέπουν αυτή την υπέροχη στιγμή άμεσης δημοκρατίας!

      Διαγραφή
  2. Είναι απίστευτο πόση κινητοποίηση μεθοδευμένη και τί λεφτά πέφτουν για το ναι.
    Εταιρίες στέλνουν τους υπαλλήλους τους στο Σύνταγμα στη διαδήλωση της ντροπής υπέρ Γιούνκερ και Σία.
    Τα γνωστά κόμματα στήριξης των δανειστών έχουν πιάσει τους δικούς τους για να διακηρύξουν το ναι, όπως, δημάρχους περιφερειάρχες, επιμελητήρια, επαγγελματικούς και επιστημονικούς συλλόγους και ό,τι άλλο σκεφτούν.
    Από τα ιδιωτικά κανάλια παρελαύνουν συνέχεια λάβροι υποστηρικτές των δανειστών, κάτι Μέγα και Σκάι έχουν αλλάξει τα προγράμματά τους και από το πρωί μέχρι το βράδυ (κυριολεκτικά) αφρίζουν κατά Τσίπρα και κυβέρνησης, μιμούμενοι τα σάλια του Άδωνη.
    Τόσο προσκύνημα, τόσο σκύψιμο, πιά! Θέλουν να λέγονται και Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή