Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

"Έκρηξη" Ντόρας κατά Σαμαρά και το "παραλήρημα" Βορίδη





      Και άλλοι χάνουν, αλλά δεν κάνουν έτσι! Εξέλιπε κάθε συστολή σε μερικά στελέχη της Ν.Δ. εν όψει της διαφαινόμενης ήττας:

 

 

       Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε προεκλογική ομιλία της, έβαλε ευθέως εναντίον του αρχηγού του κόμματος με το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές,  κατηγορώντας το Σαμαρά ως υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Συγκεκριμένα, απέδωσε την κρίση "στις δυνάμεις εκείνες που έρριξαν το Μητσοτάκη το 1993" (https://www.youtube.com/watch?v=8yMPLbC4qvM, στο 15'.05''). Είναι γνωστό, ότι εποφθαλμιά πάλι την αρχηγία του κόμματος, όμως οι αναφορές αυτές δεν είναι μόνο ένα αυτογκόλ, αλλά κυρίως το τελευταίο σκαλί πολιτικού αμοραλισμού. 

Βέβαια το εκλογικό σώμα θα το ενδιέφερε περισσότερο να απολογηθεί η κυρία για τις σχέσεις με το Χριστοφοράκο, την εξαφάνιση του Καραβέλα και γενικά για τις σχέσεις τής οικογένειας με τη SIEMENS...

 

 

       O Μάκης Βορίδης πάλι, δεν αποτέλεσε και καμμιά μεγάλη έκπληξη. Απλώς αφαίρεσε το προσωπείο του σοβαρού συντηρητικού πολιτικού που φορούσε κατά την παρένθεση της κυβερνητικής του θητείας και  ξαναβούτηξε απροκάλυπτα στα φασιστικά έλη, εκεί όπου από την εποχή του κολλεγίου μέχρι σήμερα, ανελλιπώς, κολυμπά: 

 

 

 

 

Δεν πρόκειται για φαινόμενα "πολυγλωσσίας" και τάσεων, που  συχνά αποδίδονται στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι πάντα άδικα, αν και αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί εν μέρει και από το γεγονός, πως το κόμμα αυτό εκτινάχτηκε από το 3% σε πρώτο κόμμα εξουσίας.Εδώ έχουμε τη Ν.Δ., ένα σταθερά μεγάλο κόμμα για δεκαετίες, που περιλαμβάνει στους κόλπους του ως μεγαλοστελέχη σε σημαντικά πόστα μάλιστα,  από ανίκανους γόνους μέχρι φασίστες με τη βούλα, που καταρρακώνουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κοινοβουλευτικά ήθη.Σε αντίθεση με τα ανωτέρω στελέχη, υπήρξε τουλάχιστον μια νηφάλια φωνή: Αυτή της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας,................Σ  ....Σε αντίθεση με τους ανωτέρω, υπήρξε τουλάχιστον μια νηφάλια φωνή: Αυτή του γνωστού στελέχους της Ν.Δ. και μέλους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μ α ρ ι έ τ τ α ς   Γ ι α ν ν ά κ ο υ,  που κριτικάρισε μεν τις θέσεις του κόμματος τής αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά δε δίστασε να δηλώσει, πως, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δε θα γίνει ορυμαγδός και πως η ίδια προσωπικά δεν αποσύρει ούτε ένα ευρώ από τις τράπεζες.              σε 

2 σχόλια:

  1. Ο Βορίδης χαζός δεν είναι ούτε κανένας γραφικός Γεωργιάδης. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή ο φασισμός κάνει το μυαλό σούπα ή μεγάλος πανικός για την Κυριακή. Ή μπορεί και τα δύο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ν,Δ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ; ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΠΟΤ! ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΑΙΣΧΡΟ.

      Διαγραφή