Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογικές ειδήσεις για γέλια και για κλάματα



 

"'Έξω τα κόμματα από τα Πανεπιστήμια" διεκήρυσσε πρόσφατα ο  Φ ο ρ τ σ ά κ η ς   και η Κυβέρνηση επίσης. Γιαυτό και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο μαινόμενος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών έσπευσε και στρογγυλοκάθησε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ.!!!

 

 

 

Έγινε κι αυτό: Μήλον της Έριδος μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, η Ά ν τ ζ ε λ α   Γ κ ε ρ έ κ ο υ!   Και γιατί όχι; Καί τεράστιον έργον παρήγαγε ως βουλευτής και υφυπουργός επί του Πολιτισμού καί ωραία μάτια τυγχάνει να έχει καί σύζυγος του Τόλη είναι, τί άλλο θέλουμε;

Νά' ναι καλά οι Κερκυραίοι που θα την ψηφίσουν.

 

 



"Τ' άκουσε" από το γαλλικό τύπο ο Αντώνης Σαμαράς, επειδή εκμεταλλεύτηκε προεκλογικά την τραγωδία στη Γαλλία. Η L'Express τον στόλισε μάλιστα με τη πασίγνωστη λέξη: C''est dur d'être aimé par des cons" (είναι ανυπόφορο να σου συμπαραστέκονται οι μα.άκες)!

 

 

 

Η    κ υ β ί σ τ η σ η  είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα στην ελληνική πολιτική ζωή. Τελικά το α' βραβείο κυβίστησης απονέμεται στο  Β α σ ί λ η   Ο ι κ ο ν ό μ ο υ,  βουλευτή Αττικής:  Ξεκίνησε με ΠΑΣΟΚ, μετά συνεργάστηκε με το Άρμα Πολιτών, μετά ιδρύει τους Ελεύθερους  Πολίτες, μετά προσχωρεί στη ΔΗΜΑΡ. Ακολούθως, ψηφίζει Πρόεδρο Δημοκρατίας, προσχωρεί στη Ν. Δημοκρατία και αμέσως μετά, σε χρόνο ρεκόρ,  συμπεριελήφθη και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.!  



 

 

 

Ο Γιωργάκης έκανε κόμμα και κατεβαίνει στις εκλογές.  Ναι, είναι εκείνος που έφθασε ως το ...ειδυλλιακό Καστελλόριζο και μας ανήγγειλε περιχαρής την είσοδό μας στο   Δ Ν Τ!  Αφού δεν τον στείλαμε να λογοδοτήσει για όσα έπραξε, γιατί να μην κάνει κόμμα;  Και κόμμα θα κάνει και πολλά ακόμα θα μας κάνει, έτσι και πάρει τα κουκιά και μπει στη Βουλή.

 

 

 

 

Επίσης συνέβη το αναπάντεχο! Συνελήφθη ο Ξηρός, ο μεγαλοτρομοκράτης με το ντεκαπάζ! Ίσα που πρόλαβαν να τον πιάσουν, γιατί, λέει, σε λίγο θα ανατίναζε όλο τον Κορυδαλλό! Επίσης, τη Βουλή των Ελλήνων και το Λευκό Οίκο. Kαι το Μέγαρο των Ηλυσίων, να σου πω...

 

 

 

Καταφθάνει και ο Ισπανός Πρωθυπουργός   Μ.  Ρ α χ ό ι   για να υποστηρίξει το Σαμαρά στις εκλογές. Τον καλύτερο προσκάλεσαν εκεί στη Ν.Δ. για να τους υποστηρίξει. Το κόμμα του τραντάζεται από σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ με τις μίζες και τη διαφθορά να αγγίζουν τον ίδιο και υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματός του. Ήδη 50 περίπου από αυτά, άλλα είναι στη φυλακή και άλλα καθ' οδόν (προς τη φυλακή).

 

 

 

 

Οι ελληνικές εκλογές έχουν πάντα ολίγον, έως πολύ, από εκκλησία! Ο μεν Σαμαράς μάς μετέφερε νοερά στην εποχή της ...Εικονομαχίας, καθησυχάζοντάς μας, πως "οι εικόνες δεν πρόκειται να κατεβούν". Ο δε Τσίπρας στα Θεοφάνεια, μας αμόλησε το Άγιον Πνεύμα εν είδει περιστεράς!

Βοήθειά μας.

 

 



Και μια σοβαρή είδηση: Ο Απόστολος Γκλέτσος κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα. Ανάμεσα στους υποψηφίους βουλευτές του και η Κατερίνα  Στανίση.

 

 



3 σχόλια:

  1. Γιατί η Ν.Δ. τα έβαλε με το δ/ντή ενός ελλην. ραδιοσταθμού που είπε το Σαμαρά μαλ... και σιωπά για τη γαλλική εφημερίδα που έκανε το ίδιο. Το θέμα είναι ότι είναι θλιβερό για τη χώρα να σύρουν τα εξ αμάξης στον πρωθυπουργό οι γαλλικές εφημερίδες και μάλιστα από δεξιά μέχρι αριστερά, για ρατσιστικές δηλώσεις με αφορμή την τραγωδία στη Γαλλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ. ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΟΨΟΜΕΘΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Φορτσάκης περιμένει τώρα να τον σέβονται οι φοιτητές του; Και πρύτανης και βουλευτής διορισμένος στο Επικρατείας! Να τον χαίρεται η Σύγκλητος. Εξευτελίζεται τελείως η έννοια του πανεπιστημιακού δασκάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή